05-18-2014, 06:12 PM
Dariush نوشته: دقیقا!در این موارد من دوستانم را تقبیح نمیکنم، به هر صورت ما بازی را اتخاذ کردهایم و بدیهیست که اگر کسی به طور جدی دنبال کُس نباشد نیازی هم به این تکنیکها ندارد. موهای بلند تکنیک مناسبیست، شاید برای برخی کسان دلچسب نباشد، اما به محض اینکه «تمجید» شما پیرامون آن را ببیند طور دیگری میاندیشد. شاید برای اینکه مغز ما به تجارب فرهنگی وابستگی عمیقی دارد، زیبایی را شما زیبا میکنید و ماهیت پدیدهای که مشاهده میشود چندان محوریت ندارد.
من یکبار به یک نفر در این مورد گفتم که سعی کن ویژگیای شاخص و توچشم در تیپات داشته باشی و صد البته جوات و خز هم نباشی. مثلا سعی کن موی بلند داشته باشی، اگر موی بلند نداری سعی کن ریش داشته باشی و اگر ریش نمیگذاری حداقل سبیل داشته باش و اگر هیچ کدام از اینها را نداری بیشک یک آدم جوات و خز و خیل ازت خیلی جلوتر است.
بالعکس این مورد هم وجود دارد، نظر شما حول دخترها برای ایشان به شدت اساسی است، بیشتر دخترها اعتماد به نفس پایینی دارند و در هراس زشت بودن هستند، برای همین نیازمند تایید اطرافیان هستند. چنانکه اگر شما در خیابان به مزاح بگویید "هه... چه تیپ ضایعی داری" رسما یک ماه تمام فکر و ذهن او را مشغول میکند و با خود کلنجار میرود که چرا تیپ ضایعی دارد! برای همین در گشایشها باید حواستان باشد که نگها را اصولی اجرا کنید، با دوز خفیف. زیرا اگر به نحوی روی نقطهی حساس دست بگذارید و اعتماد به نفس سوژه را مخدوش کنید شانستان پایین میاید.