05-15-2014, 05:24 AM
کافر_مقدس نوشته: چه موج سواری کرده ایشان؟! او اگر چشمداشت به مال دنیا داشت در خود ایران می ماند و به خیلی چیزها می رسید، نه اینکه آواره ی غربت شود و تازه از خودی و غیرخودی ناسزا هم بشنود
ببین کافر جان ، در این حد که افرادی مثل علی نژاد مثلا خبر رسانی میکنن از شرایط درون ایران بد نیست ، اما اینها حکایت همون هستن که مهران مدیری تو سریال مرد هزار چهره میگفت : من اشتباهی بودم ...
اینها اصلا اینکاره نبوده و نیستن و هنوز مثلا این خانم جرات نداره یه موضع علنی و رسمی در مورد اصل و اساس جمهوری اسلامی بگیره و اصلاح طلب ها رو هم فرزند ناخلف همین نظام بدونه و بگه باید کل نظام رو از ریشه کند... حالا بماند که اصلا تخصص کافی هم نداره !!
بخش اعظم اپوزیسیون ایرانی همین هستن ... شما کمی در مورد دعواهای احمد باطبی و امیر عباس فخر آور برو تحقیق کن !! ببین اینها کی بودن که ناگهانی برای ما شدن فعال حقوق بشر ...
مخصوصا اون باطبی تو خواب هم نمیدید به همچین نون و نوایی برسه ...
من با بعضی از این به اصطلاح فعالین حقوق بشر صحبت کردم دیدم وافعا هیچی بارشون نیست ، اما میان تو بی بی سی و صدای آمریکا حلوا حلواشون میکنن ... اما آدمای درست و حسابی حتی یه رسانه خشک و خالی دستشون نیست که حرفشونو بزنن !! چرا راه دور بریم ، همین انجمن ما و صفحه فیس بوک ما رو مقایسه کن با انجمن هم میهن و پیج آزادی های یواشکی ...
برای لوس بازی و خودنمایی یه سری اومدن صفحه رو لایک کردن و عکس میذارن ... از من نخواه باور کنم همه این دخترایی که آزادی یواشکیشونو با بقیه تقسیم میکنن ، فیلسوف و ضد اسلام و این چیزا هستن !!