04-22-2014, 07:07 PM
Dariush نوشته: به نگر من میشود با اقماض گفت که هیچ! جواب رد گرفتهای دیگر شهریار جان. شاید دختر مربوطه به تازگی با پسری دوست شده، شاید به تازگی دچار شکست عشقی شده، شاید از تو خوشاش نیامده و... . بازی خیابانی همین است دیگر شهریار جان، در اینجا اگرچه نیاز اصول و متدهایی را بیاموزی، اما باز شانس نقشِ پررنگتری دارد. فقط آن داستانِ استرسِ دختر عمو به نگرم کمی آبکی بود وگرنه اشکالِ دیگری در کارت نبود.درست است داریوش جان،کِیف خاص خود اش را دارد
ولی این تشنگی و شوق را حس کردی شهریار؟ گویی بازی چیزی در خود دارد که در همان دفعهی اول آدم را به خودش جذب میکند. من چندبار در این مدت نه شنیدهام، ولی هربار بیشتر نمای آن اتفاق هولناک «نه» شنیدن از طرف یک دختر که در گذشته همیشه از آن میترسیدم برایم فرو ریخت. اکنون میبینم واقعا خیلی راحتتر از آن است که فکر میکردم.
امید نوشته: بله باید بحث را وارد فاز شخصی میکردند و میپرسیدند آموزشگاه شما کجاست، بعدا خانهتان کجاست و ...
اما موقع پیشنهاد دادن دلیل آوردن بیجا اشتباهست، در این نوع بازی فرصتی برای کوچکترین اشتباه ندارید و کمترین سوء بازی برای شما گران تمام میشود،
پس ویرایش میکنم، علاوه بر تته پته کردن نیز «دلیل بیجا آوردن» از خصیصههای بتاست، مرد آلفا چنان صلابتی دارد که براحتی برای شماره گرفتن اقدام و به دختر ابراز تمایل میکند تا رادار بازیکنیاب او خاموش شود. بنابراین موقع شماره گرفتن به دختر «پیشنهاد دوستی» بدهید و به هر نوعی به او ابراز کنجکاوی و تمایل کنید. نه اینکه دخترعمویم میخواهد استرسش بریزد شما با او صحبت کن و دلداری بده ...! :e057:
بله،من همان لحظه ی بعد از این واقعه فهمیدم که سخن آخرم چرندی بیش نبود،چندی پیش مطلبی از استایل می خواندم که در آن می گفت نه تنها هر گونه دلیل آوردن برای دختر بیجاست،حتی پرسش از دختر هم کار مردان بتا است،پرسش نه از نوع آموزشگاه تان کجاست،خیر،از آن نوع که بگوییم:"من می تونم شماره شما را داشته باشم؟"شوربختانه من در آن لحظه این قانون طلایی را از یاد برده بودم.