04-22-2014, 02:38 PM
Russell نوشته: امید عزیز بنظر من میرسد گرایشت بیشتر به بازی مستقیم است. بنظر در این مورد جای بحث زیاد هست و خود من هنوز دراینباره بسیار کنجکاو هستم.
برای بازی خیابانی همانا بهترین نوع گشایش شماره دادن به دخترهای دبیرستانی بعد از تعطیل شدن از مدرسه است. آنها بسیار کمسال هستند و هنوز به مرز «همه مردها عین یکدیگرند» و ... نرسیدهاند، و به احتمال بالایی خام شما خواهند شد. اما بیشتر آنها زشت هستند چه که کمتر به سر و روی خود دست میزنند، پس ببینید زنها بدون آرایش چه شکلی هستند گرامی! (خطاب به داریوش گرامی، زن زیبا کمتر وجود خارجی دارد) به هر روی میتوانید خوشگلهای آنان را گلچین کنید و به او شماره بدهید. احتمال اینکه در پایان روز به شما اساماس بدهد بدون اغراق بالا خواهد بود، اگر با چاشنی خوشمزگی و اعتماد به سقف جلو بروید براحتی گشایش میکنید و از جایی که دختری جوان و بیتجربه را تور کردهاید تب و تاب رابطه پس از درنگی شدت میگیرد. من برای این کار بارها اسپری فلفل و کشیده و کتک خوردهام، اما بدون شک ارزش آن را داشت! شما چه باکی دارید؟ به نظرتان در طبیعت چه اکسیری نابتر از کُس و کون دخترهای زیبا و جوان وجود دارد؟ شما بهتر از من میدانید که وضعیت جنسی مردان ایرانی چه اندازه وخیم است و بیشتر آنان به خاطر «محترم بودن» در تنهایی عمر میکنند... چه کار باید کرد گرامی راه دیگری هم نمانده است.