04-21-2014, 01:05 PM
Nevermore نوشته: @امید جان بیا یک چندتایی از آن روتین های خیابانی را برایمان بگو تا من هم داستان ِ ریجکت شدنم پس از سالها را تعریف کنم تا ببینیم ایراد کار از کجا بوده،بعد هم توضیح بده تارگت مورد نظر را چگونه باید انتخاب کنیم،منظورم این است که در بازی ِ خیابانی چه رفتاری از سوی دختر نشان می دهد که او پا می دهد؟زنان در این مورد یک سری رفتار های کلیشه ای ندارند که بتوان تشخیص داد؟
در مورد گشایش خیابانی افکارم بسیار پراکنده و دوان است و کمی طول میکشید آنها را متمرکز و پست کنم. به فراخور نوع گشایش هر یک تاکتیکهایی را میطلبد که شامل ارتباط چشمی فاعلی، باز کردن سر صحبت با دختر و... است. (در این مورد من از تکنیک میستری استفاده میکنم، یک ویژگی بسیار ضایع در تیپم که دختر وقتی من را گُهتست میکند با اعتماد به نفس غنی من مواجه میشود.) من باب مثال مدتی پیش با دختری که روبروی من و با کمی فاصله نشسته بود ارتباط چشمی برقرار کردم، خوب شما از «نوع نگاه» او میتوانید تشخیص بدهید که جلو بروید یا نه! مثلا دختر مداوم برمیگردد و به شما گریز میزند، یا شما را برانداز میکند و لختی ارتباط چشمی برقرار میکند، اگر فرصت را مناسب یافتید میتوانید در موضع فاعلی جلو رفته و آلفاگری کنید. دو حالت بیشتر وجود ندارد، یا پاسخ منفی دریافت میکنید یا مثبت. در هر حالتی اما ذرهای از اعتماد به نفس شما مخدوش نخواهد شد. واقعیت اینست که گشایش خیابانی به میزان زیادی بسته به شانس شما دارد، زیرا دختر تاکنون شما را ندیده و عیارتان را نسنجیده است، پس شما تنها «یک فرصت کوتاه» برای عرض اندام دارید.
پیش از اینکه در مورد بازی خیابانی بیشتر گفتگو کنیم نخست شما بگویید ببینم چه اتفاقی افتاده و برای گشایشهای خیابانی چه تاکتیکی دارید؟