04-15-2014, 10:02 AM
Dariush نوشته: خب من فعلا بازی را بیشتر روی دختران و زنانِ دور و برِ خودم امتحان میکنم؛ نه در خیابان و پارک، هنوز برای اینها زود است.
اگر شما دوستان مایل بودید من بازی را به زوری وارد فاز خیابانی میکنم و هر روز روی ده دختر تصادفی کار میکنیم تا عیار بازی را به جلقیهای منتقد در عمل نشان بدهیم. اما داریوش گرامی به نظرتان چرا وقتی که شما برای دختر نامرئی بودید او هم برای شما چنین بود؟ چرا زنان برای بتاهای نازکصدا در محل کار و درس و ... نامرئی هستند؟ برای اینکه در عمق ذهنشان میدانند شانسی برای رسیدن به سوراخ ندارند، هیچ شانسی. این است که سر به زیر میشوند و دختر را نگاه نمیکنند! سربهزیری؟ بله، سربهزیری به بدترین وجه من الجوه بتاست! شما حتی وقتی با دختر ارتباط چشمی استواری برقرار میکنید پس از گسستن ارتباط نباید به پایین نگاه کنید! باید اطراف یا بالا را ببینید، پایین نگاه کردن و سربه زیر بودن نماد مطیع بودن است. من بارها در قهوهخانه میبینم که تازهواردها قلیان را پایین دود میکنند و لات و لوتها با اعتماد به نفس فراوان دود را به سمت اطراف یا بالا میدهند، بله شما باید به اینها توجه کنید. چون کوچکترین رفتار شما که شاید هرگز خودآگاهانه نباشید میتواند ذهنپردازی دختر را دگرگون کند. من در خیابان کنار دخترها سروی میکنم، دود سیگارم را بالا میدهم، در حین رد شدن از خیابان دستش را گرفته و او را به کنار خودم میکشانم و به طور ضمنی از او «محافظت» میکنم!
مورد شما کاملا قابل درک است، ما حیوانات نر وقتی بوی ماده را استشمام میکنیم مثل نره اسبان دشت و صحرا برای رسیدن به مادهها از انسانیت بیخود میشویم. اگر با خودمان صادق باشیم و بتای درون را در معرض نمایش بگذاریم بدترین تاکتیک ممکنه را به کار بردهایم. من مردان فراوانی را دیدهام که برای بدست آوردن دختر صادق بودند و با ابراز نامشروط عواطف خود برای همیشه دختر را فراری دادند. اما سگمحلی بخش کوچکی از ماجراست که در مرحلهی فرندزون میباید استاندارد آن را رعایت بکنید. بخش عمدهی ماجرا بالا رفتن از پلکان سنتی آلفابودگی در ذهن دختر است. همین که شما توجه دختران دیگر را معطوف میکنید و خودتان را تثبیت شده مینمایانید یعنی موفق بودهاید. اگر در قرارهای اول کینو نکردید مهم نیست، چون دختر اکنون به شما کنجکاو است و این یعنی فرصتهای مناسبی در آینده برایتان موجود است. اما در مورد قرار گذاشتن گویا دوستان کمی با این مهم دست و پنجه نرم میکنند! قرار گذاشتن و نمایش اقتدار شما در محیط بیرون اتفاقا مهمترین قسمت ماجراست! دخترها معمولا در این باره طفره میروند، باید طوری اعتماد و اشتیاق او را جلب بکنید. هرگز به اساماس کفایت نکنید، شما میتوانید به طور سمعی نبض بازی را در اختیار بگیرید. آخر شب به او زنگ بزنید و حتی برای چند دقیقه هم که شده حتما با او حرف بزنید. یک شب در میان یا هرشب این کار را بکنید، سعی کنید قانون سه به یک را پس از دریافت ارتباط جنسی رعایت کنید، در مرحلهی فرندزون شما علاوه بر اینکه خودتان را «بیتفاوت» نشان میدهد اما باید کمی هم «گیر» بدهید تا دل او را به دست آورید. من برای این کار طوری به دختر میفهمانم که آلترناتیوهای بیشماری برای دوستی دارم اما فعلا روی وی زوم کردهام و مایلم از او بیشتر بدانم. بعد از اینکه دل او را به دست آوردم کمتر و کمتر گیر میدهم.
من اما عملکرد شما را تا به اینجا مثبت ارزیابی میکنم، آثار موفقیت شما در مرحلهی اول مشهود بود. اما باید بگویم مرحلهی فرندزون به باریکی مویی بسته است، میباید مراقب تلهگذاریهای دختر باشید تا مسیر پیش رو را با سلامتی طی کنید و به «غول آخر» برسید. پس حتما این تاپیک را فراموش نکنید، هرگاه به دستانداز رسیدید بیایید اینجا تا با یکدیگر مشاورت کنیم. بعد از این نکات مهمی که از این پروژه استخراج کردید را در جستار بازی: آموزش قرار بدهید تا به دلخواه استفاده کنیم. ولی همواره مراقب فریادهای خروشان بتای درون باشید، وجدانتان را در توالت بیفکنید و سیفون را بکشید. مردان در تمام روابط ممکنه با دخترها بازنده هستند و مونث همیشه در موضع قدرت قرار دارد، پس دلسوزی نکنید. وضعیت جنسی هوموساپینزهای نر وخیمتر از پستانداران دیگر است، ما برای به دست آورن ماده نه تنها با رقبای دیگر مبارزه میکنیم، بلکه تا آخرین ثانیه در موضع نکبت قرار داریم. برای بدست آوردن و داشتن دختر باید پول خرج کنیم، از او صیانت بکنیم، امنیت جانی و اجتماعی و اقتصادی و ... را برای او تامین کنیم تا دختر به نحوی حق نانوشتهی خود را از ما «مطالبه» کند! اما ما به این معرکه فیصله میدهیم، و از طریق قوانین بازی موضع قدرت را بدست میاوریم.
[ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH]