04-10-2014, 10:54 AM
Russell نوشته: بنظر دوستان، اگر بخواهیم تفاوتهایِ شرایط را برای بازی در ایران و مثلا نیویورک آمریکا لیست کنیم، چه بدست خواهد آمد؟
وجود چنین لیستی برای تطابق رویکرد و استفاده از روشها و تکنیکهایِ توسعه یافته در غرب بایسته بنظر میرسد!
من چندباری خواستم اینجا بنویسم, ولی همین بازدارنده بود. راههایی که من برای دختربازی دارم به درد چندانی برای ایرانیان نمیخورند.
بیشترین جاییکه من دختربازی کردهام دیسکوها و nightclubها بودهاند (که امیر آنها نمونهوار را
بی کاربرد میدانست) و اگر نیک بنگرم, یک کتاب میتوانم دربارهیِ آیینهای nightclub و دختربازی اش بنویسم.
امید نوشته: بله در مراحل اولیه محتملا به هنگام سرپوزی خوردن دلزده و نادم میشوید. اما رفته رفته که رقمهای مخ زنی بالا رفت و حرفهای شدید پاسخ منفی دختر را به پشمتان هم نمیگیرید و سریعا به دنبال گزینهی دیگری میروید. من تاکید میکنم که شما هرچقدر هم حرفهای باشید محال است سرپوزی نخورید، پس اینکه اگر به شما «نه» بگویند سرخورده بشوید را از ذهنتان به دور بریزید. شما میتوانید خیلی ساده از طریق افزایش کمیت بازی موفقیتهایتان را افزایش بدهید، کیفیت در بازیهای برونگرا چندان محوریت ندارد، کمیت را افزایش بدهید.
اکنون مایلم بدانم که شروع لایت و آرام شما چه میزانی از موفقیت و مخ زنی را برایتان به ارمغان آورده است؟
کسی که نتواند درد وازنش (= rejection) را برتابد همان بهتر که تک و تنها بمیرد. برای دختربازی (یا براستی هر کار درخور دیگری) پوست
باید کلفت باشد و همانجور که دوست امان گفت, خودباوری همواره روی ١٠٠, چه که اگر خودباوری اتان را ببازید همهچیز را باختهاید.
جدای این درد وازنش هم مانند هر چیز دیگر با تکرار و بالارفتن بسامد بفراخور میکاهد و برزش بسیار خوبی هم است, یاد بگیریم روی احساسها کنترل داشته باشیم.
یک نکتهای را چندباری دربارهیِ درد وازنش گفته بودم, وازنش فرگشتیگ فرا-اندازه دردناک است, چراکه در گذشته و در تیرههایِ
نخستینی (که بیشتر زمان فرگشت آدمی در گروهکهایِ کوچک سپریده) اگر نمونهوار یک پسری آنجا از دختری درمیخواست و در پاسخ وازده میشد,
آن اندازه تیرهها کوچک بودهاند که همه از این وازدگی او دیر یا زود آگاه میشدند و شانس او در اینکه یک بار دیگر به کسی
درخواست بدهد و وازده هم نشود بسیار پایین میآمد; پیشگزینش نائین: اگر یکی او را پیشتر وازده, پس حتما عیب و علتی داشته و من هم بهتره وابزنم.
امروزه که همهیِ ما ولی در کلانشهرهایِ چند میلیونه میزیویم این درد کودنانه و به درد نخور است و کارکرد اش را بروشنی از دست داده, پس شایستهیِ فروپیچش هم میباشد.
هر آینه نباید فراموشید, در جاهایِ کوچک این دردناکی دوباره کارکرد میاید. یکی از جاهاییکه امروزه این درد کارکرد دارد همین nightclubهاست که بالاتر گفتم,
اگر در nightclub نسبتا کوچکی دختره شما را پس بزند میتوانید لاسیدن با دیگر دخترانی که از دور وازدگی اتان را دیدهاند را دیگر درجا بفراموشید و باید به ترفندهایِ دیگر روی آورید.
ولی بیرون از nightclub, هِه, باید آماروار (statistically) یا زیباتر بگوییم, serendipitously پیش رفت و کمیت هزاران بار بر کیفیت برتری میابد.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns