04-01-2014, 02:25 AM
Mehrbod نوشته: نگر هموندان[١] چیست یک کمپین برای شناساندن دفترچه در اینترنت راه بیاندازیم؟مهربد گرامی، من با شما همداستانم. از هر منظری بنگریم حرف شما درست است که اینجا از نبودِ کاربر رنج میبرد. یک راهی که به نظر من میرسد این است که چند نفر از کاربرانِ فعالِ اینجا داوطلب شویم که هر ماه به هر طریقی حداقل یک عددی(هر عددِ قراردادی) از افراد را به اینجا دعوت کنیم، اگر ده نفر شویم و تعهد کنیم که هر کدامِ ما هر ماه حداقل به 30 نفر دعوتنامه بدهیم و تنها 10 درصدِ این افرادِ دعوتشده در اینجا عضو شوند، آنگاه در ماه حداقل 30 نفر عضو جدید خواهیم داشت. لانهی کاربران هم کاملا مشخص است: فیسبوک . دیگر اینکه به نظرم مهمترین دلیل برای بیکاربر بودنِ اینجا این است که در اینترنت واقعا ناشناخته است. سایتهای زیتونفروشی در منجیل هم از اینجا شناخته شدهتر هستند! به نظرم باید دروازههایی به اینجا باز کنیم. مثلا میتوانیم به ادمین سایتهایی که با ما هممسلک هستند درخواست بدهیم که به ما لینک بدهند، ادمینِ دفترچه هم میتواند در جاهایی مثلِ بالاترین تبلیغ کند و ما هم میتوانیم سایتی باز کنیم و آنجا مطالبی از اینجا و جاهای دیگر قرار دهیم به همراهِ پیوندی به اینجا. به نظرم از ابتدا اگر برنامهای و انگیزهای برای رونق بخشیدن به اینجا وجود داشت تا الان وضع بهتر میبود. ولی هنوز هم دیر نشده و میتوانیم با این کارها به جاهایی برسیم. نگر خودتان در موردِ این راهکارها چیست؟
من آمادهام واپسین شانس را به اینجا بدهم, تا جاییکه بشود اینجا را در وبلاگها, سایتها, تاربرگها[٢] و ... معرفی کنیم و لینک بدهیم.
میاندیشم[٣] اگر ١٠ تنی که اینجا آنلاین هستند همگی دست به دست هم بدهیم بشود در یکی دو روز بیش از ١٠٠٠ فراخوانی[٤] فرستاد.
کسشر هم تعاونی؟!