03-30-2014, 08:07 PM
sonixax نوشته: نه پدر من بود که با رفتارهای غیر قانونیش و سوق دادن مملکت به سمت ناکجا آباد باعثش شد!بیربط است؛ کارِ مصدق در موردِ برگزاریِ رفراندوم را که قبلا به روشنی نشان دادیم نادرست نبوده چرا که تقلب گسترده در انتخابات ِ مجلس اظهر من الشمس بود. درخواست برای در دست گرفتن وزارت جنگ هم که باز غیرقانونی نبود. بعد هم در نهایت دیدیم چه کسی کشور را بر باد داد. ارتشِ شاه را هم دیدیم که چطور تمام قد رفت زیر خایههای خمینی!
sonixax نوشته: شما اول از همه برو ببین کی داشته غیر قانونی عمل میکرده بعد! من قبلن هم گفتم اگر مصدق از اول میگفت گور پدر قانون و من شورشی هستم و میخوام شاه و نظام پادشاهی رو بر اندازی کنم خیلی هم کارش درست بود. وقتی با قبول قوانین مملکت سمتی رو قبول کرده باید هم تحت اون قوانین بمونه وگرنه کار غیر قانونی کرده. تازه اینها بماند که دوستان کم کم دارند از دوران مصدق سوئیس تحویل میدند :)) 2x2=4این غیرقانونی غیرقانونی که همین طور تکرار میکنید را یکبار به ما نشان دهید که ببینیم چیست؟ بعد یک پرسش: شما که میگویید مشروطه و این چیزها کلا قبل از رضاشاه مرده بود و از بین رفته بود، پس قانون دیگر چیست؟
کسشر هم تعاونی؟!