03-29-2014, 02:57 PM
sonixax نوشته: از اونجایی که کمونیسم حتا یک نمونه موفق تحویل نداده پس در صورت کمونیستی شدن ایران معلوم بود چه در انتظارمون بود.نه نشد دیگه میلاد جان،مگر من گفتم نمونه موفق میشد؟!من دارم میگم هیچ قطعیتی در این مورد نیست که حتی در صورت کمونیستی شدن(که خود اون هم قطعی نبود) ایران به سرنوشت کره شمالی یا افغانستان دچار بشه و فکر میکنم سرنوشت اقمار سابق شوروی از وضعیت فعلی ج.ا خیلی بهتره! :))
توده ای ها هم که رسمن پشت خمینی در اومدند و بخش بزرگی از همین بدبختی امروز گردن همین توده ای هاست! اتفاقن اون کودتا دست کم اون عمل رو چند سالی عقب انداخت!
[URL="http://mahakestan.blogspot.co.uk/2014/02/blog-post_13.html"]محکستان: حزب توده: جمهوری اسلامی آیت الله خمینی منطبق بر خواست های حزب توده!
[/URL]gooya news :: politics : سند منتشرنشده: نامه حزب توده ايران به آيتالله خمينی
خب من دارم چی میگم؟!میگم با وجود این همه تاثیری که روی ج.ا داشتند باز هم نتونستند ج.ا رو کمونیستی کنند و رسما از اسلام گراها شکست خوردند،یعنی تائیدی بر اینکه قدرت داشتنشون به تنهایی عاملی برای کمونیستی شدن ایران نبود.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-