03-28-2014, 06:53 AM
Shaily نوشته: مگر شما ک معتقدین قطع نامه های سازمان ملل قانونی نیستند همین خط کش را در دست میگیرید؟؟ این اولین درس بود ک یادتان این امال یک شمشیر دولبه ست. این از سری درس هاییست ک بدانید نمی توانید هرجا خواستید سازمان ملل را کاغذپاره حساب کنید و هر زمان هم خواستین باهاش گردن بزنین.درد داشت؟ باور کنین اگر تنها شجاعتش را اگر داشتین و اعتراف میکردین ک سازمان ملل بر خرد جمعی ست اینجا هم پاسخی در همان شان میگیرفتید. ضمنا منظور من از پاسخ مثلا یکیش اون حرف خنده داری ک گفتین در اسرائیل آی دی اف کسی را بکشد مجازات نمیشود و ..
من نمیدانم واقعا نمیفهمید بحث من چیست یا اینکه خود را به نفهمیدن میزنید! اتفاقا دلیل دردناکتان را من برای شما به کار برده ام! شما موجودیت اسرائیل را به آن قطعنامهی کذایی نحس سازمان ملل مشروعیت بخشیدهاید و همزمان قطعنامههای علیه جنایات اسرائیل را قبول ندارید. این حرف را برای خود تکرار کنید:
Shaily نوشته: این از سری درس هاییست ک بدانید نمی توانید هرجا خواستید سازمان ملل را کاغذپاره حساب کنید و هر زمان هم خواستین باهاش گردن بزنین.درد داشت؟ باور کنین اگر تنها شجاعتش را اگر داشتین و اعتراف میکردین ک سازمان ملل بر خرد جمعی ست اینجا هم پاسخی در همان شان میگیرفتید.