03-22-2014, 07:57 AM
mhgh نوشته: من از شما می پرسم اشتباه سازمان ملل یعنی چه؟! ۷۲ کشور در سال ۱۹۷۵ اشتباهی رای دادند؟! و ۱۶ سال بعد درست پس از اتمام جنگ سرد و تک قطبی شدن جهان به سمت غرب که بنیانگذار اسزائیل در خاورمیانه است و با حمایت بوش و بولتون(از افراطیهای امریکایی و از مخالفان شدید ایران و اسلام) این کشورها به این نتیجه رسیدند که اشتباه شده؟!!!
غرب که بنیانگذاری اسرائیل در خاورمیانه است؟؟؟ لطفا دلایل استنادی و نه عقیده ای خود را در ادعای بنیانگذاری ب قول شما اسرائیل توسط امریکا را شرح دهید؟
همانطور ک در آرتیکل های سازمان ملل می بینید درباره قطع نامه های جایگزین صریحا آمده ک حتی در گزارش تلویحی اعتبار استناد و پس از تصویب هم بر نقض آن اعتبار تقسیر ندارد.. حالا اگر شما در اثبات نژادپرستی اسرائیل این مبنا را میخواستین سند کنید توصیه میکنم راه دیگری انتخاب کنید
اما درباره ! ۷۲ کشور در سال ۱۹۷۵ اشتباهی رای دادند؟بنطر من بله.. برای درک این باید تاریخ سیاسی آن دوره را مطالعه کنید.. اگر لیست این 72 کشورها را نگاه کنید می بینید ک همه آنها از کشورهایی با سابقه شدید استعمارشدگی ک پیرو شورای کلیساییی بودند ک متحد باهم معتقد بودند هیچ نباید بیانیهای به نفع آنان صادر کنیم!!! (یعنی اصل بر رد شدن هست بدون دلیل و تنها با اعتقاد ب تئوریه توطئه!!!) ویا کشورهایی عربی بودند ک نیاز ب توضیح نداره و بهترینشان سکولارهای عربی!! بودند ک حاضر بودن فرانسویان الجزایر را الحاق ب فرانسه دوباره کند.. فقط چند سرفصل درباره صهیونیست ستیزی را از این کتاب بخوانید.. باور کنید شاخ در میاورید.. مهمترین عامل را هم نباید یادتون برود و تنها اگر خاطرات بعضی از این رهبران و روسای این 72 کشور را بخوانید می بینید کاملا تاثیر افکار جهانی در دروغی بنام پروتکل های صهیونیست قرار دارند و یادتان نره ک تصویب این قطع نامه دقیقا همزمان بر توضیع فراگیر پروتکل های زیون بود و ما داریم درباره دورانی حرف میزنیم ک یک کتاب دراکولا باعث چه جناح گیری هایی در رده یه مسئولین میشد حالا چه چیزی بهتر از نظریه پرداریه توطئه های جهانی!!!