01-12-2014, 06:38 PM
undead_knight نوشته: شما دارید معنای فریب کاری و دروغ رو چیزی جا میزنید که نیست.اگر سعی میکردی اندکی بیشتر نوشته را بخوانی و فشار زیاد باعث پریدن فیوزت قبل از ثانیهیِ 2ام نمیشد متوجه میشدی که این اثر مصور شما، که نامش گویا پست است، ارتباطی با نوشتهیِ من ندارد.
خیلی روشن و ساده من فریب را در مرحلههایِ مختلف مقایسه کردهام ، بین همان پرورش اندام و آرایش و دروغ گفتن دربارهیِ باکرگی یک موقعیت مالی-اجتماعی.
در مورد هر جنس و در هر مرحله یک مثال زدهام !!
undead_knight نوشته: در ضمن این تاکتیک رایج "اینقدر تکرار کن تا خفه شند!" بیفایدستآندد عزیز، یک نکتهیِ جالب دیگر این است که من این بحث رو خیلی وقت پیش با [MENTION=14]Mehrbod[/MENTION] داشتم و اتفاقا من مخالف بودم و باهاش بر سر معنی لغت و تعریفش در دیکشنری و... بحث میکردم (lol)، وارد شدن من در بحث و اشاره به درست گفتن مهربد در همین راستا بود، فریب فارغ از اینکه در سیستم حقوقی چگونه جامعه را میخواهد اداره کند و با محدودیتهایِ کنار بیاید مفهومیست که در همه جا فراوان است، از همان لباس شیک گرفته (که اتفاقا شارلاتانها علاقهیِ ویژهای به آن دارند) تا تبلیغات و حتی خودفریبی (که مهربد از یکی از اساتید manospher برایت کتابی هم معرفی کرد !!) هست.
undead_knight نوشته: پهلوان پنبه رو جای دیگه کتک بزنید:)) (البته بحث اصلی من روی تعریف بود و نه اخلاقیات)البته چیز بدی نگفتی چون اینکه بخوایم چه چیز رو فریب بدونیم به "شدت"هم ربط داره و توان دروغ یابی رو شدت تاثیر میزاره.من حقیقتا علاقمند هستم پیرامون آن بحث اخلاقی منرا روشن کنی، همچنین در راستای استفادهیِ استادانهات از مغالطهیِ توسل به انگیزه علاقه مند هستم احتمالات دیگر را که من متعصبانه نادیده گرفتهام و تازه از احتمال ادعای اثبات کردهام (اینرا هم جایش نشان دهی بد نیست ) توضیح دهی،احتمالات دیگر دربارهیِ دروغگویی زنان دربارهیِ گذشتهیِ جنسی خود و مردان دربارهیِ وضع مالی و البته ابعاد امروزی بندسازی در مردان و آرایش و جراحی زیبایی (در مردان و زنان) توضیح دهی (توضیحات با استفاده از تئوریهایِ علمی فمینیستی در اولویت هستند) تا من دیگر در تلاش در روانشناسی این پدیدهها دیگر در چاه این مغالطه نیافتم و شرمندهیِ دوستان شوم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound