12-25-2013, 08:17 PM
sonixax نوشته: آنارشی جان رسمن گفته ملی گرایی افراطی دیگه!
منظورم این بخش بود :
نقل قول: نیازی نیست ملی به ملی گرایی افراطی باشه
اینجا "ملی" به گمونم "میل" باشه
![E404 E404](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e404.png)
sonixax نوشته: خردگرایی یک سری پیش زمینه لازم داره اولیش اینه که حضور اسلام کمرنگ بشه. شما برید توی افغانستان عمرن نتونید با کسی در مورد اشتباهات قرآن حرف بزنید!
به طرف میگی قرآن فلان مشکل رو داره میگه قرآن همش درسته! میگم برو هر قرآنی که دوست داری بیار نشونت بدم میره میاره بهش نشون میدی یه کمی فکر میکنه باز میگه قرآن همش درسته! حالا این طرف خیر سرش دکترای فیزیک داره!!! اون بیسوادها رو که دیگه اصلن نگو.
آخه من نمونه کسی که هم ملی گرا هست هم مسلمان متعصب کم ندیدم... یه جوری بالاخره اینا رو به هم پیوند میزنن دیگه ، کاری هم ندارن درسته یا نه !! آخه یه تعصب بخواد جایگزین به تعصب دیگه بشه ، تغییری در بنیان فکری افراد ایجاد نمیکنه... مثلا یه سری جمله از کوروش کبیر به دروغ اس ام اس کردن و گذاشتن تو فیس بوک ، نهایت روشنفکری این افراد هست...
sonixax نوشته: ملی گرایی معنیش این نیست که بچسبیم به پهلوی و ایرانِ باستان!
من فکر نمیکنم یک بلوچ ایرانی یا یک عرب ایرانی یا یک کرد ایرانی پیوند خاصی با پهلوی داشته باشند!
خب حالا برای اینها آخه دوران باستان هم زیاد اهمیتی نداره و به فکر فدرالیسم هستن حداقل... من نمیدونم ملی گرایی با چه شعاری میخواد بیاد وسط ؟
sonixax نوشته: گاه موجب بزرگداشت مبالغهآمیز از آنها و اعتقاد به برتری این مظاهر بر مظاهر ملی دیگر ملتهامیشود.
و ایران به شدت مستعد چنین اتفاقی هست...
sonixax نوشته: ملی گرایی یک چیز منفی و بد نیست و درست به مانند پادزهری علیه اسلام و باورهای سیاسی خطرناک عمل میکنه و من هم در اینجا در باره ملی گرایی افراطی که منجر به نژادپرستی و ... میشه اصلن حرف نزدم که جناب آندد هی میگه ملی گرایی افراطی!!! تازه در مورد ایران ملی گرایی افراطی اصلن معنی نمیده چون ایران یک کشور متشکل از مردمانی با یک نژاد و یک فرهنگِ به خصوص نیست و تنوع نژادی و فرهنگی درش خیلی زیاده و عملن مانع افراط در ملی گرایی میشه، همین الانش مهم ترین مساله جمع کردن تمام مردم ایران تحت نام ایرانی زیر یک پرچم و هدف و ملته اون هم در شرایطی که کشور به قوم و قبیله های مختلف تقسیم شده و اگر همین طوری پیش بره اصلن دور از انتظار نیست که تجزیه بشه.
خب من هنوز برام روشن نشده این ملی گرایی قراره دقیقا چه شعاری بده ؟ مثلا احترام به عقاید همه قومیت ها و گروه های ایرانی هم جزش هست ؟ خب اینجا پس خودش میشه تقویت اسلام...
اون تنوع نژادی و فرهنگی از طرف دیگه هم باعث شده اصولا ملتی دیگه در کار نباشه که بخوایم زیاد رو ملی گرایی مانور بدیم...