12-06-2013, 04:27 AM
Anarchy نوشته: زر مفت زدید که میخواید مبارزه کنید... تشریف ببرید در گردان استشهادیون که عمل مهم تر از حرف هست !!خاموش شو بی ادبِ زشت
چرا که حضرت آقا فرموده اند ما افسران جنگ نرم هستیم.
ما مشغول تهیه نقشه مبارزات هستیم برادران "داعش" انشاالله خدمت میرسند، نیاز به ما نیست.
Anarchy نوشته: همون که گفتم... شما کلا حیفی !!
Anarchy نوشته: الان یعنی جوابت خیلی دندون شکن بود ؟ گفتم که شما 200 سال عقبی...میگویند شهر که شلوغ بشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه!
باشه پسر گل.. اصلن الان شما منو سوسک کردید.... آخ نابود شدم...
الان میتونید بزارید کنار این تفنگ آبپاش رو!
Anarchy نوشته: برادر ترول... وقتی کسی مینویسه "اگر" ، این دیگه حرف در دهان گذاشتن و حمله به مرد فلان نمیشه... یعنی دارم احتمالات مختلف رو به صورت سوالی مطرح میکنم !!پس مگر موساد بهتون پول میده که کرسی شعر بگید؟
سوال این بود که مردم فلسطین یعنی چه کسانی !!
اینجا شما از اگر استفاده کردید:
Anarchy نوشته: اگر منظورت قومیت هست که چنین قومی فکر کنم قبل از اعراب اونجا بودن و زمان داود نابود شدن...بنا بر کرسی شعر گفتن باشد ما هم همینجوری میگوییم: خیر نابود نشدند!
Anarchy نوشته: اگر هم منظور اعراب مدعی کشور فلسطین هست که خب اونها نمیتونن مدعی جایی باشن که الان متعلق به کسان دیگری هست...بنا بر کرسی شعر گفتن باشد ما هم همینجوری میگوییم: خیر میتوانند مدعی باشند و متعلق به خودشان است!
Anarchy نوشته: شما قومیت رو پیدا کنید امروز ، عرب و یهود 1400 سال پیش رو هم برام پیدا کنید.... قول میدم بررسی کنم ببینم دگرسانی داشتن یانه !! کلا شما تعطیلی اساسی... منظور طرف مقابلت رو متوجه نمیشی !!خیر وظیفه شماست!
چنانچهپیشتر گفتیم و بالاتر هم نشان دادیم نخست شما بودید که کرسی شعر تلاوت نمودید که:
"قومیتی بوده و در زمان داود نابود شده، پس اعراب امروز از نسل آنها نیستند و نمیتوانند مدعی سرزمینشان باشند!"
بسم الله ثابت کن...
Anarchy نوشته: ماست یا پنیر ؟مجنون شدید یا قافیه بهتان تنگ آمده؟
Anarchy نوشته: موضع من پایمال شدن حقوق عرب ها نیست که این حرف ها رو میزنید... من میگم امروز کشوری داریم به نام اسرائیل... درسته جاهایی زیاده روی کرده ، اما موجودیتش رو نمیتونید بگیرید بدید به عرب ها بگید یک زمانی این زمین ها مثلا مال شما بوده...آها... حالا که پتک کوبیدم فرق سرت موضعت یادت اومد و کرسی شعر ها مبنی بر نادرست بودن ادعای فلسطینیان یادت رفت... اشکال نداره عزیزم
ما هم از ابتدا گفتیم اگر شما روند تشکیل اسرائیل رو در سال های معاصر بپذیرید،
ناچار و ناگزیرید که بپذیرید که فلسطینیان هم روزی سرزمینشون رو پس بگیرند و صهیونیست ها را کشتار کنند.
(البته این که امروز زورشون نمیرسه و شرایطش مهیا نیست، بحث دیگریست که امیدوارم ذهن ناتوانتون توانایی هضمشو داشته باشه)
پس اگر امروز شما صهیونیست ها میپذیرید که زمین دیگران را بگیرید چون یکزمانی مال دیگران بوده
پس در آینده هم فلسطینیان بر همین پایه این سزاواری را دارند که سرزمینشان را پس بگیرند و پاسخ اعتراض شما را با گلوله بدهند.
هر آنچه میکنی بکن ای دشمن قوی
من نیز گر قوی شدم از تو بتر کنم
من نیز گر قوی شدم از تو بتر کنم
Anarchy نوشته: در مورد یهودی اشکنازی هم که کسری خوب جواب شما رو داد و سنگ روی یخ شدید...به روباه گفتند کو شاهدت
گفت همکار صهیونیستم :)) (البته همکاری در راه آرمان های صهیونیسم:-))
خیر تمام ژنتیک فرد که کروموزوم y نیست! تازه همین هم گفته بیشتر به خاورمیانه نزدیک است تا اروپا!! پس همین کروموزوم y هم شما را به جایی نمیرساند.
پس چنانچه گفتیم باز هم از نگر ژنتیک همین فلسطینیان به ساکنان اولیه نزدیکترند.
پتکی دیگر.
Anarchy نوشته: آخه کی داره به کی میگه پیک هاتون جفنگ بوده...اتفاقن بر خلاف شما من همیشه از ابتدا تا انتها میخوانم، از افسانه های مبارزات شما با صهیونیسم هم چیزی ندیدیم
شما اگر سعی داری عملکرد اسرائیل و صهیونیسم رو نقد کنی ، از صفحه اول همین تاپیک رو بخون... اون زمانی که شما داشتی تو هم میهن ترول بازی در میاوردی ، من اینجا در مورد تاریخ تشکیل اسرائیل و اتفاقا نقاط تاریکش ، با کسری بحث میکردم...
:))
اگر هم در جستار دیگری مشغول این مبارزه با این نقاط تاریک بوده اید، صرفن جنگ زرگری بین دو صهیونیست بوده.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!