03-04-2011, 10:30 PM
marpitoon نوشته: این مسئله woman که من گفتم شما کتابی رو که گذاشته بودم کامل مطالعه کنید ارزش زن را در غرب ویونان باستان میفهمید حالا اون را با اسلام در زمان خودش وایران مقایسه کنید ببینید چگونه است
همان طوری که برایتان گفتم بخش کوچکی از دنیای غرب به زبان انگلیسی سخن میگویند و اگر این حرف شما درست هم باشد که نیست ، شما دارید مغلطه میفرمایید . تعمیم جزء به کل !
بعد این ادعاهای پوچ و بیمایه و کتابهای الکی دولکی چیز خیلی تازه و جدیدی نیستند ! و نه تنها غرب دیروز را میکوبند - بلکه مدعی هستند در غرب امروز هم حقوق زنان پایمال میشود که این یکی از آن دروغهای شاخدار است :
http://www.jahannews.com/vdciyuaz3t1apz2.cbct.html
بعد من برای شما 1100 سال قبل از اسلام را مثال زدم در همین ایران خودمان و نشان دادم که در ایران خودمان حد اقل حقوق زنان به روشنی وجود داشته و نیازی نبوده با وردو اسلام تمامی این حق و حقوق پایمال و نابود شود !
marpitoon نوشته: میدانید چرا این آمار بیشتره شما این مطلب را دانلود وگوش دهید میفهمید اولین تروریست دنیا یک ایرانی یعنی حسن صباح بوده است
این بخش سخنتون هم هیچ ربطی به آن چیزی که من گفتم ندارد - زیاد بودن جرم و جنایت در کشور هایی که مجازات مرگ دارند (منجمله آمریکا) چه ربطی به تروریست ها دارد ؟ در ضمن ایشون اولین تروریست دنیا نبودند .
من گفتم که کشور هایی که مجازات مرگ و قصاص ندارند ، آمار جرم کمتری هم دارند - شما تا به اینجا بر خلاف ورود پر گرد و خاکتون که میخواستید همه چیز رو با دلیل و منطق اثبات کنید به جز کردن پایتان در یک کفش و تکرار مکررات کار دیگری نکرده اید .
من هنوز هم نمیفهمیم که یک تروریست فرضن ایرانی چه ربطی به زیاد بودن آمار جرم و جنایت در کشورهایی که مجازات مرگ دارند ، دارد !؟!؟!؟!؟؟!؟!!؟
به قول معروف - گوزن چه ربطی دارد به شقایق ؟
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری