03-04-2011, 03:28 PM
marpitoon نوشته: شما خیال کردید که خدا توی کعبه و کعبه یک نماد برای اتحاد مسلمانان جهان ورو کردن به آئین ابراهیم چون کعبه توی عربستان اونجا نباید سیل یا بلایای طبیعی بیاید واقعآ که متاسفم با این طرز فکر کوتاه وسطحی تون کعبه فقط یه نماد ولا غیر من اگر روب هکعبه نماز نخونم نمازم قبول نیستش آیا خدا فقط در کعبه است همه عالم از آن خداست شرق وغرب وشمال وجنوب نداره من گاهی اوقات نمازم را پشت به قبله میخونم به این میگن اعتقاد به واجب الوجود
فکر میکنم اطلاعات دینی شما بر خلاف ادعاتون خیلی زیاد نباشه .
کسی نگفته الله توی کعبه هستش ! چه طوری شما فکر میکنید کسی که به الله و خدا و یهوه و ... اعتقاد نداره و بر این باوره که وجود خارجی ندارند فکر میکنه الله مدینه رفته توی کعبه که البته مکعب هم نیست !
ما بر طبق ادعای قرآن داریم سخن میگین ، طبق ادعای قرآن ابرها رو الله هدایت میکنه - حالا همین الله این ابرها رو طوری هدایت کرده که یک همچون سیلی توی مکه راه افتاده ! بعد شما اسمش رو میذارید بلای طبیعی ؟
با این حساب یا الله سادیسم داره که توی مهم ترین زیارتگاه خودش بلا میفرسته و موجب کشته و بیخانمان شدن تعداد زیادی از کسانی که بهش باور دارند میشه ، یا اصلن وجود خارجی نداره .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری