07-20-2013, 02:46 PM
Russell نوشته: بگمانم این بحث ربطی به اسرائیل ندارد که یکمرتبه از هیروشیما سر در میاورد.به گمانم این موضوعِ سخن نباشد راسل جان. مردمِ غزه و فلسطین هماکنون میانِ دو طرفِ جنایتکار گیر کردهاند: نتانیاهو و حماس. در جایی مثلِ غزه که تراکمِ جمعیت به سببِ اشغالها و شهرک سازیهای هر روزه و غیرقانونیِ دولتِ نتانیاهو به طرزِ شگفتآوری بالاست(فکر کنم بالاترین تراکم جمعیت در جهان را داشته باشد) شما اگر یک گلوله به آسمان شلیک کنید، احتمالا بر سر کسی فرود خواهد آمد و او را خواهد کشت، بمبارانهای آنچنانیِ اسرائیل چه معنایی دارد زمانیکه در اثرِ آهنپارههای حماس دوتا شیشهی ساختمان شکسته است؟
اسرائیل هم کلا مگر چقدر جمعیت دارد که بخواهد تلفات جانس به اندازه انتحاریهایِ عرب هم بدهد.من درباره هدف اسرائیل صحبت نمییکنم درباره تاکتیک آن صحبت میکنم که در مقابل اسلامیستها بنظرم راه دیگری نیست.
بگمانم اینکه ایران هم در جنگ ایران و عراق از اینجور تاکتیکها که در آن جان خودیها ارزش ندارد استفاده کرد و همین امروز هم ج.ا از تاکاتیکهایِ دفاعیش در برابر غرب با جنگ نامتقارن و سنگر گرفتن در میان مناطق مسکونی صحبت میکند این هم تقصیر اسرائیل است.
جالبتر این است که همین دوستان وقتی مردم ایران رفتند در خیابان تظاهرات مسالمت آمز کنند و کتک خورند به تاکتیکهایِ بدون خشونت آنها هم خندیدند.
پس تظاهرات بدون خشونت نمیشود و احمقانه است،مشت آهنین هم نمیشود.دوستان توضیح دهند در برابر انتحاریهایِ اسلامیست چکار باید بکنیم ما هم یاد بگیریم.
در طی این چند سالِ گذشته اسرائیل با کارهای افراطی و نژادپرستانهی خود مثلِ شهرکسازیهای غیرقانونی و بهانههای بنیاسرائیلی در مذاکرات صلح، عمدا موضع فتح را در میانِ فلسطینیها ضعیف کرده و غزه را قدرت داده. من تقریبا مطمئنم عمدا اینکار کرده و ادامه میدهد. اسرائیل به طور عینی نمونه بارزِ یک دولت یاغی است که در اثرِ حمایتهای بیچون و چرای غرب، هیچ مرزی برای اقداماتِ غیرقانونیاش در فلسطین نمیشناسد.
اصلا من یک سوال دارم، اسرائیل به عنوانِ یک کشور، مرزهایش کجاست؟ مرزهای سال 1948؟ 1967؟ کجا؟ او عمدا هیچ مرزی را برای خود به رسمیت نمیشناید و با آبجکت کردن حماس و حزبالله و تضعیفِ فتح و صلح نکردن با فلسطینیها، تنها میخواهد خود را در حالتِ جنگی نگه دارد تا بتواند آنجا یک حکومتِ آپارتایدی برقرار کرده و هر روز سرزمینهای بیشتری اشغال کند و بیشتر شهرکسازی کند.
کسشر هم تعاونی؟!