03-05-2013, 05:41 PM
undead_knight نوشته: منظورت نداشتن بود دیگه؟!:))متاسفانه ایندفعه حملت به فمنیسم ناکام میمونه:))
عجب گیری کردیم:))من کلا نوع دوستی و همذات پنداریم همونطور که در این تاپیک هم بخش هاییش رو گفتم نزدیک صفره:))
بنابراین پاسخ پرسشت خیر هست:))گزینه دوم هم به همین اندازه برای من خنده دار هست و فمنیسم رو به دلایل احساسی نپذیرفتم که بخوام در مقابل چنین چیزهایی احساسی رفتار کنم:)
نتیجه:من یک رفتار شخصی رو بروز دادم+در مورد ضد زن یا مرد بودن خبر نظری ندادم+رفتار شخصی من رو به فمنیست های دیگه تعمیم دادی+آنتی فمنیسم====>پدافند از حقوق مردان؟!:))
حالات روحی و خلقیات و حتی رفتار خجالتآور شما برای من اهمییتی ندارند،
آنچه مایهی انزجار شده شرایطیست که در آن به خودتان اجازه میدهید در جستاری جدی، پیرامون خبری ناگوار «جوک» تعریف بکنید و هیچ صدای اعتراضی از رفقای پرشمارتان بلند نشود و اگر آنرا به «مردستیزی» ربط بدهیم متهم به تعمیم بیجا و جا زدن موارد استثنایی به عنوان روال و ... بشویم. این فضای مسموم را ایدئولوژی منحرفی که پیرو آن هستید با تبلیغ این ایده که تمام مردان از بدو تولد «ظالم» هستند بوجود آورده. اگرنه در میان اینهمه آدم «بیعاطفه» و «فاقد حس نوعدوستی» کسی به این خبر نمیخندد.
پدافند از حقوق مردان برملا کردن و تقبیح این استانداردها و برخوردهای دوگانه است، اقدام به قتل یک دختربچه به دلایل جنسیتی ماهها خبر اول جهان میشود و میلیونها نفر برای کمک کردن به او بسیج میشوند، اما خبر قتل یک پسربچه به انگیزههای مشابه در یکی دو خبرگزاری نقل میشود و اینجا هم مورد تمسخر قرار میگیرد. البته که فمینیسم را مقصر میدانیم.
زنده باد زندگی!