01-20-2013, 07:50 AM
David Hume نوشته: چون اسرائیل یک بیمه در مقابل افرادی مثل شما هست ، اگر فردا باز خطری یهودیان را تهدید کند من روی حمایت شما حساب باز نمیکنم ولی روی حمایت اسرائیل حساب باز میکنم ، اسرائیل یک بیمه است.شما که مدام از ابتدای این بحث حرفهای بی ربط میزنید و به روش کلاسیک و رسوایی سعی میکنید برچسب هایی را به مخاطب/مخالف خود بزنید که چسبی هم ندارد!
چه ربطی دارد به محافظت از یهودی ها؟
مگر بنده با یهود مشکل دارم؟ مگر نژادپرست هستم؟
برایم فرقی نمیکرد از هر قوم و مذهب و نژادی بودند اگر دو طرف. چه کشوری برای خودشان داشتند و چه نداشتند.
من میگویم نفس این عمل از نظر عقلانی و اخلاقی مشکل دارد.
نقل قول:شما حق دارید که به هر مسالهای که میخواهید بپردازید ، ولی این چشم پوشی به مسائل بسیار بسیار بسیار هولناک تر آن معیار اخلاقی شما را زیر سوال میبرد و درجه اهمیت قضاوت شما را ناچیز میکند!.:e420:چشم پوشی؟
عزیزم بنده وقت و انرژیم ام در همین حد است. نمیتوانم مدام به همهء موارد بپردازم. این نه تخصص بنده است و نه علاقهء چندانی بدان دارم و نه وقت و انرژی آزاد نامحدود. باید به کار و بار خودم هم برسم!
موضوع اسرائیل را انتخاب کردم. خب چون برایم واضحتر بود و بحث محدودتری، ولی از نظر اساسی بقدر کافی مهم و مفید است بنظرم.
حالا ممکن است یک دیوانه ای در یک جای دنیا درحال کشتن تعداد بیشتری آدم باشد. خب من روی این چه بحثی دارم؟ طرف دیوانه است و اشتباه بودن کارش روشن است و بحث پیچیده و مورد تئوریک مهمی در آن نیست که بخواهیم رویش بحث کنیم.
بحث فعالیت عملی و تئوریک را از هم جدا کنید.
بنده خیر اینقدر حقوق بشری نیستم که مثلا خودم راه بیفتم بروم از حقوق بشر دیگران دفاع کنم یا در این راه پول بپردازم. اما درحد بحثهای تئوریک برایم کمی جذابیت دارد و احساس میکنم کار مفیدی میتواند باشد (حداقل برای روشن شدن و اطمینان خودم) و کاری است که هزینهء خارج از توانم ندارد (البته آنهم که گفتم نمیتوانم همهء موارد را تحلیل و بحث کنم).
شما مثل اینکه دوزاریتان کج است یا خودتان را به آن راه میزنید (طفره میروید).
و فکر میکنم این خودش نشانه است از اینکه پاسخ مرتبط و درخوری ندارید.