01-20-2013, 07:37 AM
folaani نوشته: بالاخره شما دلایل و اسناد روشن و محکمی در مقابل استدلال بنده مبنی بر زورگویانه بودن تشکیل اولیهء اسرائیل ارائه نکردید.من جوابهای بسیاری به این پرسش از ابتدای این جستار دادم ، یک وقتی بگذارید ، از ابتدای این جستار مطالعه کنید ، اگر چیزی قانع کننده نبود آن را نقل قول کنید بیشتر توضیح بدهم ، من نمیخواهم تا یک کاربر جدید میآید و مسائل تکراری عنوان میکند دوباره پاسخها را از اول بنویسم، ولی در کل این هستش که در زمان تشکیل اسرائیل همه چیز به خوبی و خوشی نبوده و یک عده عرب هم اخراج شدند که در مقابل آنها ۸۵۰ هزار یهودی نیز اخراج شدند که همه اینها بهر حال برای تشکیل کشور اسرائیل میارزد ، اگر ۱۰ برابر این هم اتفاق میافتاد باز میارزید! چون اسرائیل یک بیمه در مقابل افرادی مثل شما هست ، اگر فردا باز خطری یهودیان را تهدید کند من روی حمایت شما حساب باز نمیکنم ولی روی حمایت اسرائیل حساب باز میکنم ، اسرائیل یک بیمه است.
folaani نوشته: منوط کردن بحث جاری به مباحث دیگر بنظر شما مغلطه نیست؟شما حق دارید که به هر مسالهای که میخواهید بپردازید ، ولی این چشم پوشی به مسائل بسیار بسیار بسیار هولناک تر آن معیار اخلاقی شما را زیر سوال میبرد و درجه اهمیت قضاوت شما را ناچیز میکند!.:e420:
احتمالا مغلطهء پرداختن به مخاطب. یا نوع دیگری از مغلطه (احتمالا بصورت همزمان). قبلا یک تاپیکی در فروم دیگری بود که انواع مغلطه را لیست کرده و توضیح داده بود. شما آنرا نخوانده اید؟ خیر اصلا فرض کن بنده نمیخواهم به جنایات بشار اسد بپردازم. به این بحث چه مربوط؟ برای این بحث و استدلال و نظر بنده حرفی برای گفتن اگر ندارید، لطفا دیگر حرف اضافه نزنید. حرفتان را زدید و تکراریست.
"A Land without a People for a People without a Land"