01-19-2013, 10:15 PM
David Hume نوشته: خوب بفرمایید بجنگید فلسطین را پس بگیرید! اسرائیل ۵ جنگ تمام عیار، دهها جنگ کوچک تر و ۶ دهه عملیات تروریستی را شکست داده است ، من هم زیاد بدم نمیآید اوضاع اینگونه ادامه پیدا کند ، هر ۳-۴ سال یکبار یک جنگ ۱-۲ هفتهای و اوضاع نیز به همین منوال نیز میماند ۵۰ سال دیگر همینجوری بگذرد جمعیت یهودیها در کرانه غربی با فلسطینیها برابر میشود ، و تا ۲۰۰ نسل آینده نیز دیگر کسی نمیتواند کشوری فلسطینی تشکیل بدهد! پس این گوی و این میدان ، بفرمایید بجنگید!:e530:بحث جنگ و عاقلانه بودن یا نبودن و نتیجهء آن از بحث مشروعیت و ماهیت جداست.
مثلا بنده قبلا گفتم که صحیح نمیدانم کشورم کاسهء داغتر از آش شود.
ولی با این موافقم که اسرائیل ماهیت درستی ندارد و مثل یک آدم زورگو و جانی در یک محلهء بی قانون میماند.
ما نباید در برابر چنین افرادی به راحتی سرخم کنیم یا با آنها روابط دوستانه و کاملی مثل بقیه داشته باشیم و بخصوص نباید به بقا و تقویت آنها کمک کنیم. نباید تاییدکننده و مروج و مشروعیت دهنده باشیم برای آنها.
ولی خب همانطور که در دنیای واقعی آدم نمی آید همینطور خودش را با این همه آدم خلاف و زورگو و جانی رودررو کند و این کار عاقلانه نیست، بنظر بنده کشور منهم باید اینطور رفتار کند. با اسرائیل روابط گسترده و دوستی و همکاری برقرار نکند، اما دیگر کاسهء داغتر از آش و یکه و تنهای جنگجو در جهان نباشد. چون این کار عاقلانه نیست. همانطور که آدم در دنیای واقعی زندگی فردی اش چنین کاری نمیکند و عاقلانه نیست.
نقل قول: مگر فلسطینیها داشتند؟ در طول تاریخ هیچ زمان کشوری به نام فلسطین وجود نداشته است.جدی؟
خب بهرحال دو طرف نداشتن. و فلسطینی ها اونجا ساکن بودن و این صهیونیست ها بودن که متجاوز بودن.
جمعیت و شرایط دو طرف فکر کنم با قضیهء آمریکا تفاوت داشته. نه؟
نقل قول:شما گفتید اسرائیل تهدیدی برای بشریت است ، من هم پرسیدم ۵ تا از این تهدیدها را نام ببریدبمب اتم که داره. تجاوز به کشورهای همسایه. رجزخوانی و ادعای گرفتن یک محدودهء خیلی وسیع. تمسخر قوانین بین المللی. تروریسم دولتی. کشتن اون طرفهای بیچاره توی کشتی که میخواستن به مردم تحت محاصره کمک های بشر دوستانه برسونن. و خیلی موارد دیگه.