01-19-2013, 09:45 PM
folaani نوشته: الان اسرائیل هنوز آنقدر زمان از تشکیل آن نگذشته و مدعیان و ساکنان قبلی آن هنوز منقرض نشده اند و اینگونه نیست که هیچ شانسی برای عوض شدن اوضاع و حتی بازگشت آنها و بازپسگیری سرزمینشان نباشد (بطور مثال چون ایران هم پشتیبان آنهاست).خوب بفرمایید بجنگید فلسطین را پس بگیرید! اسرائیل ۵ جنگ تمام عیار، دهها جنگ کوچک تر و ۶ دهه عملیات تروریستی را شکست داده است ، من هم زیاد بدم نمیآید اوضاع اینگونه ادامه پیدا کند ، هر ۳-۴ سال یکبار یک جنگ ۱-۲ هفتهای و اوضاع نیز به همین منوال نیز میماند ۵۰ سال دیگر همینجوری بگذرد جمعیت یهودیها در کرانه غربی با فلسطینیها برابر میشود ، و تا ۲۰۰ نسل آینده نیز دیگر کسی نمیتواند کشوری فلسطینی تشکیل بدهد! پس این گوی و این میدان ، بفرمایید بجنگید!:e530:
folaani نوشته: بومی های آمریکا کشور و حکومت خاص و متمرکزی نداشتند به آن معنا. و جمعیت آنها هم به گمانم برای چنان سرزمین وسیعی خیلی کم بوده. اما اینکه آنها را کشتار کردند و اندازهء نیاز و رفاهشان هم بهشان حق ندادند خب اشتباه و ظلم بوده است.مگر فلسطینیها داشتند؟ در طول تاریخ هیچ زمان کشوری به نام فلسطین وجود نداشته است.
folaani نوشته: بنده که گفتم نه منشاء مذهبی دارم و نه سیاسی/حکومتی/ملی و غیره.شما را نمیگویم ، در کل میگویم که در زمانی که اسرائیل نبود میگفتند یهود تهدیدی برای بشریت است ، حالا که اسرائیل آماده ، فقط نام یهود را به اسرائیل عوض میکنند ، کسی هم به آنها خرده نمیگیرد ، چون میگویند منظور ما یهودی نیست بلکه به سیاستهای اسرائیل و صهیونیستها اعتراض داریم!
یادم نمی آید هیچوقت هم گفته باشم یهود تهدیدی برای بشریت است.
folaani نوشته: منظورتان چیست؟ کدام 5 تا؟
شما گفتید اسرائیل تهدیدی برای بشریت است ، من هم پرسیدم ۵ تا از این تهدیدها را نام ببرید
"A Land without a People for a People without a Land"