01-19-2013, 03:16 AM
Mehrbod نوشته: سامکینگ جان اگر مردمی دوست داشتند فرهنگ خودشان را نگه دارند که به من و شما نیست بر ایشان خُرده بگیریم!درسته ولی برای نمونه یک مسلمان نمیتواند برود در کانادا و در همبود آنها و در میان ملت آنها بگوید من در فرهنگم این است که با دختر 9 ساله بخوابم و با من کاری نداشته باشید.
بدید من تنها میبسنده که کار ایشان را والا یا آن اندازه اخلاقی نبینیم، بویژه زمانیکه در کشور دیگری زیسته و سود "یهودیان" را به سود "همشهروندان" میبرگزینند.
بگونهای مرا بگوییم به یاد ترکها میاندازند که اگر در اروپا یا هتا در همان ایران گذرتان بهشان خورد شما را بیگانه دیده و همیشه هوادار برادران "ترک زبان / ترک" خودشان هستند.
یک گروه یهودی هم نمیتوانند بروند در میان ملت آلمان و ملت خودشان را داشته باشند و ملت آلمان هم با آنها کاری نداشته باشد
ترکزبانهای ایران هم دو دسته هستند:
1.زبانشان ترکی شده و نژادشان با ما یکیست و یک ملت هستیم
2.نژادشان ترکیست و ملیتشان ایرانیست که نوکرشان هم هستیم و برایشان جان هم میدهیم(این بسیار شبیه همین یهودیان است که اگر چنین بودند در آلمان کشته نمیشدند)
چنانکه میبینید همه ملت ایران +ترکزبانها+ترک نژاد ها که ملیت خود را ایرانی میدانند از پانترک هایی که ملیت خود را ایرانی نمیدانند دلگیر و آزرده خاطرند!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!