01-19-2013, 02:49 AM
David Hume نوشته: همین الان شما دارید قتلعام صنعتی یهودیان اروپا را توجیه میکنید و میگوئید هیتلر زیاد کار بدی هم نکرده است که اینها را کشته است ، آن وقت میخواهید من به شما اعتماد کنم که برای من به جنگ خواهید رفت؟ خیر دوست عزیز ، دیگر چشم ما ترسیده است که به بقیه اعتماد کنیم!خیر نمیگویم مردن 6 میلیون انسان خب است بلکه میگویم اگر یهودیان در هر کجای دنیا در میان ملتها نمیخواستند ملت خودشان را (اسرائیل کوچکشان) را تاسیس کنند و بجای اون با ملت اون کشور یکی میشدن دیگه چیزی بنام دین/فرهنگ/ملت یهود وجود نداشت که من یا اون آۀمانی یا... نخوایم ازشون دفاع کنیم و براشون جون بدیم...
میگم اشکال در اینه که شما همیشه خدتونو از بقیه ملت جدا میدونستید! و نتیجه ی این کارتون چیزی نمیشه جز اذیت و آزار...
توقع ندارید که بهتان گل و شیرینی هم بدهند که پس از 1000 سال (چقدر این 1000 سالو تکرار میکنم من) هنوز خودتونو از اون ملتی که توش زندگی کردین، جدا میدونین؟
نتیجه این میشه که در مقابل اونها هم شما رو از خودشون نمیدونن و ازتون دفاع نمیکنن و میکشنتون تا جائیکه برسه به هلو کاست و در پی اون یهودی ها برن اسرائیل رو تاسیس کنن که باز اونجا هم فلسطینیها و مسلمانان بخوان شما رو بکشن!!!
حرفم اینه که خشت اول کجه!!! و این دیوار تا ثریا کج خواهد بود تا فرو بریزه!!
میگم اون فرهنگ یهودی که شما ازش دفاع میکنی نادرست هست و باید از بین بره چون نمونه بارز نژاد پرستی هست هرچند سیاه و زرد هم بین یهودیان اسرائیل هست ولی همشون یک رگ و ریشه مشترکی دارن که برای نژاد پرستیشون کافی هست.
David Hume نوشته: p.n: من پیشنهاد میکنم دوست عزیز کمی مطالعه خود را بیشتر کنید و تاریخ را بخوانید ، زیاد من شما را blame نمیکنم چون از ابتدای زندگی احتمالا تنها منبع شما در مورد ملت یهود و اسرائیل جمهوری اسلامی بوده است! اگر خواستید من چندین کتاب معرفی میکنم به شما که بروید اطلاعات کسب کنید.خیلی خوب میشه بهم معرفی کن من دنبال فرهود هستم نه یهودی برام مهمه نه مسلمان
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!