01-19-2013, 02:16 AM
David Hume نوشته: دوست عزیز این نشان میدهد که شما دانش بسیار ناچیزی در این زمینه دارید ، در قبل از به قدرت رسیدن هیتلر یهودیها از اعضای فعال و پذیرفته شده و حل شده جامع آلمانی بودند و این ناسیونالیسم یهودی تقریبا اصلا وجود نداشت در بین آنها. به خاطر این هم در آلمان یهودیت اصلاح شده به وجود آمد که بسیار از یهودیت ارتدکس فاصله داشت و تورات را نیز کلام مستقیم خدا نمیدانست.خیر.هنوز نمیتوانم بپذیرم!
دین/فرهنگی که پایه اش قومیت است و باورمندان به آن خود را ملت میدانند، هیچگاه در ملتی دیگر حل نمیشوند اونها همیشه یهودی بودند و آلمانی ها همیشه آلمانی گرچه هر دو درون مرزهای آلمان بسر میبردند
اتفاقن این ناسیونالیسم یهودی که شما میگویید وجود نداشته وجود داشته چرا که دین و فرهنگ یهودی وجود داشته!
David Hume نوشته: خیلی از یهودیها اسرائیل جنبه مذهبی برایشان دارد ، سرزمینی که خدا به آنها داده است ، خیلی از یهودیها هم چپ گرا هستند و اصلا به وطن دوستی عقیدهای ندارند.اینها که مذهبی اند و در گمراهی آشکارند....
David Hume نوشته: من خودم به این دلیل طرفدار اسرائیل هستم که گفتم آن را وسیلهٔ دفاع میدانم برای بقا میدانم ، شما برای من به جنگ نخواهی رفت ، ولی یک یهودی آلمانی یا اتیوپیایی خواهد رفت ، تفاوت این هست! انسان هم نباید وجود خودش را به کسی توضیح دهد ،پرسش من هم روی شما بود بیشتر و کسانی مانند شما که بیخدایید.
چرا؟چرا من نخواهم جانم را برای شما بدهم؟چرا جانم را برای دفاع از یک ایرانی ندهم؟ مشکل چیز دیگر است!
اگر خانواده یهودی پس از 1000 سال در ایران ماندن هنوز خود را ایرانی نمیداند (نام این نژاد پرستی نیست پس چیست؟)
مگر عقلم کم است که بخواهم تره برایشان خورد کنم؟ چه رسد که جان هم برایشان بدهم!!!
ولی اگر آن خانواده یهودی فرهنگ نژاد پرستانه یهود رو کنار میگذاشت و ایرانی میشدن واقعن (نه در سخن!!مانند یهودیان آلمان) چرا ازشون دفاع نکنم و جان براشون ندم؟
1000 سال در سرزمین ملتی بسر ببرند و خودشان را همچنان از آنها ندانند و دلیلشان برای دوست داشتنِ اسرائیل این باشد که شما ازما دفاع نمیکنید!!!
خوب شما اول برادریت رو به ملت ایران و آلمان ثابت کن،...چرا جونشون رو در دفاع از شما ندن؟
ولی همین رویه نژاد پرستانه را که یهود در پیش بگیرد فرجام همین میشود که همه آزارشان دهند و نفرت داشته باشند و 6 میلیون 6میلیون آنها را بکشند!
David Hume نوشته: ما را در اسرائیل تنها بگذارید ، ما را به خیر و شما را به سلامت ، دیدیم که ۲۰۰۰ سال diaspora چگونه گذشت!من نگران این افراد هستم چرا که اکنون این باور رو دارم که اگر دین/فرهنگ یهود نابود نشه ===>در نتیجه نابودی اسرائیل
در دراز مدت باز همین اندیشه های نژاد پرستانه یهود سبب نابود شدن این باورمندان (هتا باورمندان بیخدا) بدست برادران مسلمان شود!!!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!