01-19-2013, 12:47 AM
SAMKING نوشته: خوب پس چگونه در فرهنگی که پیش از دین بودن قومیت است من که چینی یا سیاه پوست هستم میتوانم به دین یهود بگروم و "یهودی" بشوم ... تا مرا در اسرائیل راه بدهند؟ چنانکه گفتید یهود یک دین قومی است و تبلیغی نیست! اگرچه پیشتر به من گفته بودید که یک مسلمان هم میتونه یهودی بشه یا مردم فلسطین هم میتونن در تئوری! یهودی بشن!! این چگونه ممکنه؟قومی هست منظورم این هست که مثل مسیحیت و اسلام ، یهودیت دین تبلیغی نیست و کسی نمیرود بشارت یهودیت و دین موسی را به دیگران بدهد ، از زمان زندگی قبیلهای بنی اسرائیل هم هرکس دلش میخواست درون این قوم زندگی کند اگر خود را به آداب و رسوم قوم پایبند میدانست عبرانی محسوب میشد.
SAMKING نوشته: بگمان من آن سیاه پوست یا چینی هم که درون اسرائیل هستند بگونه ای پدر و مادرشان یهودی بوده! وگرنه چگونه ممکن است که دینی که پایه اش قومیت است از دیگر قومیت ها کسی را بپذیرد؟
خوب بله یهودیان چینی و افریقایی یک شخصی در نسل آنها زمانی به یهودیت گرویده است که نسل به نسل به آنها منتقل شده ، وگرنه خوب این مشخص است که آنها از آن گروه اولیه یهودیان چند هزار سال پیش در خاورمیانه نیستند ، برای همین هم میگویم که نژاد بی معنی هست ، هر کسی میتواند یهودی باشد.
SAMKING نوشته: چگونه میگویید که در اسرائیل(کشوری برپایه فرهنگ یهود که اساس آن قومیت/نژادپرستی است) نژادپرستی نیست؟اینکه تارو پودش شد نژاد و نژادپرستی!!مثلا وقتی میگوییم فرانسه کشور فرانسویها هست ، این نژاد پرستی هست؟ یا آمریکا کشور آمریکاییها هست؟ یا ایران کشور ایرانیها هست؟ این دیگر از آن سخنها بود که گفتید! شما هم هی کلمه نژاد را تکرار میکنید ، نژاد به ژنتیک انسان مربوط میشود ، اسرائیل کشوری نیست که بر اساس DNA و رنگ پوست باشد.
SAMKING نوشته: گمان نمیکنی این دشمنی در طول تاریخ بخاطر همین نژاد پرستیِ فرهنگِ یهود بوده باشد؟ که هرکجا میروند مهاجر هستند و ملیت خودشان را دارند که با ملیت سایر مردم آن همبود تفاوت دارد؟
همیشه اینگونه نبوده است البته ، نظریه کشور یهودی که خوب همیشه وجود داشته است، ولی از زمان جنبش هرزل که دید این حل شدن در جامعه جواب نمیدهد نهضت صهیونیسم نوین آغاز شد و تشکیل کشور یهودی ، مثلا یهودیان آلمانی همانطور که گفتم کاملا در جامعه حل شده بودند و آلمانی کامل بودند ، ولی دیدید که چه شد.
"A Land without a People for a People without a Land"