01-19-2013, 12:02 AM
SAMKING نوشته: چرا؟وچگونه؟ یکم اینو بازش کن که چرا میشه به فرهنگ دین یهود فراتر از یک دین نگاه کرد و به فرهنگ اسلام نمیشه؟ مگه چه ویژگی هایی داره؟
ببینید ، فرق دین یهودیت با اسلام و مسیحیت به عنوان مثل این هست که یهودیت یک دین قومی هست و دین تبلیغی نیست و یهوه نیز خدای بنی اسرائیل هست. قوم عبرانی نیز قبل از اینکه موسایی بیاید و ادعای پیامبر بودن بکند وجود داشته است ، پس شریعت یهود بعدها به این قوم اضافه شده است. ولی مثلا اسلام دین جهانی هست و ملیت نیست. البته یک توضیح هم بدهم که ریشه واژه یهودی از کجاست. یک قومی به نام عبرانیها بودند که در آن جایی که به آن اسرائیل میگوییم ساکن میشوند, این قوم به ۱۲ قبیله مختلف به نامهای روبن، شیمون، لوی، یهودا، دن، نفتالی، گد، آشر، ایساکر، زبولون، یوسف و بنیامین تقسیم میشده است. در زمانی این سرزمین به ۲ پادشاهی مختلف تجزیه میشود به نامهای پادشاهی اسرائیل و پادشاهی یهودا. در پادشاهی اسرائیل ۱۰ قبیله روبن، شیمون، لوی، دن، نفتالی، گد، آشر، ایساکر، زبولون و یوسف زندگی میکردند و در پادشاهی یهودا قبیلههای یهودا و بنیامین. در حمله آشور به اسرائیل ۱۰ قبیله ساکن پادشاهی اسرائیل به بردگی برده شده و در جهان پراکنده میشوند و از سرنوشت بسیاری از آنها خبری نیست اما ۱ قبیله بنیامین و یهودا که ساکن پادشاهی یهودا بودند باقی میمانند ، نام یهودی نیز در واقع نام یک قبیله از قبایل عبرانی هست و ربطی به دین موسی لزوماً ندارد.
SAMKING نوشته: چرا باور به خدا لازمه یهودی بودن نیست؟همانطور که توضیح دادم ، چون یهودیت یک قومیت هست قبل اینکه دین باشد.
SAMKING نوشته: چرا یک یهودی که اجدادش 1000 سال در ایران بوده اند و با فرهنگ ایران و در ایران بزرگ شده، نباید فرهنگ و ملیتش رو ایرانی بدونه و بجاش فرهنگ یک قبیله اسرائیلی را که دینِ یهود را ساختند و به فرهنگشان افزودند و در دنیا پخش شدند رو گزینش کنه و بگه میخواد اسرائیلی باشه تا ایرانی!! چون اسرائیلی ها بیشتر هواش رو دارن تا ایرانیها
من بسیار ایران رو دوست دارم و فرهنگ و ملیت ایرانی خودم هم دارم ، ولی گفتم در شرایطی خاص که این ۲ کشور در مقابل هم قرار بگیرند طرف اسرائیل را خواهم گرفت ، چون در هر زمان از تاریخ هرکه دستش به ما رسیده است پدر ما را در آورده است ، در هر جای جهان که بودیم ، حالا که کشور یهودی خود را داریم با تمامی وجود ، جان و مال و زندگی از آن حفاظت خواهیم کرد ، چون ادامه حیات ما به اسرائیل وابسته است ، اسرائیل مثل یک بیمه است ، یک بیمه در مقابل هلوکاستی دیگر ، یک بیمه که دیگر کسی جرأت نکند کسی از ما را بکشد.
"A Land without a People for a People without a Land"