01-18-2013, 10:59 PM
SAMKING نوشته: نژادم! و اینکه در ذهنمان میگوییم پدرِ پدر جدمان هم از روی آتش میپریده پس ما هم برویم بپریم<br>نژاد یک چیز بیولوژیکی هست عزیز و به ژن انسان مربوط میشود ، در ایران نیز مردم ژن مشترک ندارند. مثلا یک ترکمن با چشمهای بادامی با یک سیاه پوست بوشهری نژاد مشترک ندارند ، ولی فرهنگ ایرانی مشترک دارند.
SAMKING نوشته: پس آن 30% یهودی که بیخدا شدند چرا باید رسم و رسوم یک دینِ مزخرف را به بچه هاشون آموزش بدن که بعد اون بچه در آینده فرهنگ و رسوم مشترکی با اون 70 درسد داشته باشه؟
ببینید فرهنگ یهودی رو یک عده به دیدگاه دینی به آن نگاه میکنند و آن را به عنوان مراسم مذهبی به جا میاورند ، ولی برای بقیه اینگونه نیست ، یهودی بیخدایی که به فرهنگ یهود پایبند است به یهودیت به عنوان دین نگاه نمیکند.
SAMKING نوشته: گمان میکنم که با بیخدا شدنِ مردم اسرائیل کمکم اسرائیل از بین بره
اسرائیل رو بیخدایان بنیان گذاری کردند دوست عزیز ، باور به خدا لازمه یهودی بودن نیست. میدونم که این فهمیدنش کمی برای شما سخت هست ، چون مثلا نمیتوانیم بگوییم مسلمان بیخدا یا مسیحی بیخدا ، ولی میتونیم بگوییم یهودی بیخدا.
SAMKING نوشته: پرسش: تو خودت عید های مذهبی دین یهود رو به بچت معرفی میکنی و ازش میخوای که تو اونها شرکت کنه؟<br>
چرا؟ یک بیخدا که نژاد براش مهم نیست چرا باید برای زنده نگه داشتن فرهنگ و رسوم یک دین که اونو دروغین میدونه تلاش کنه؟
برای بار چندم ، یهودیت تنها یک دین نیست ، بلکه دین بخشی از فرهنگ یهودی هست ، بیشتر در این مورد توضیح دادم. من هم فرزندم بیشتر برایم مهم هست که احساس patriotism یهودی داشته باشد یا همان صهیونیست باشد ، زیاد رعایت کردن آداب و رسوم فرهنگی یهودی برای من مهم نیست.
"A Land without a People for a People without a Land"