11-21-2012, 04:39 PM
David Hume نوشته: تفاوت همین هست دیگر ، حفظ و دفاع از اسرائیل به هر قیمتی برای من اهمیت بیشتری داره ، صهیونیسم مساوی با دموکراسی و حقوق بشر نیست! صهیونیسم برای تشکیل کشور یهودی و دفاع از آن است ، من شدیدا طرفدار حقوق بشر و دموکراسی هستم و اسرائیل نیز شرایط بسیار بسیار بهتری از بقیه کشورهای منطقه در این مورد دارد ، ولی اسرائیل نمیتواند آمریکا یا سوئیس باشد! دموکراسی غربی در خاورمیانه سازگار نیست ، مثلا دیدید چگونه اخوان المسلمین به قدرت رسید در مصر بعد 70 سال که از عبدالناصر تا مبارک با آنها مبارزه شده بود . در مورد اسرائیل هم اگر روزی شرایط دموکراتیک با صهیونیسم در تضاد قرار بگیرد ، صهیونیسم برای من مهمتر است. نظر دیگران هم آنچنان برای من مهم نیست ، من ترجیح میدهم ما وجود داشته باشیم و اسرائیل باشد و همه دنیا از آن متنفر باشند تا اینکه مرده باشیم و دل دنیا برای ما بسوزد! باز به قول گلدا معیر ،" در اسرائیل دیگر نباید از خواب بلند شوید و نگران باشید که همسایه شما در موردتان چه فکر میکند ، در اسرائیل یهودی بودن اشکالی ندارد".من منظورتان را از این جمله که "اگر روزی شرایط دموکراتیک با صهیونیسم در تضاد قرار بگیرد، صهیونیسم برای من مهم تر است" خوب متوجه نشدم، یک مثال میزنید؟