04-27-2012, 11:44 PM
D@mneD نوشته: کاوه جان همین ها بودن که موقع جنگ 8 ساله زیر اب ما رو میزدن و پشت کرده بودن به ما!
باور میکنی هنوز هم پشیکی ارزش قائل نیستن برای ما؟!
در ضمن ما اگر میتونستیم اول خودمون و مملکتمون رو اصلاح میکردیم بقیش پیش کش!
از نادانی بوده و جو آن دوران!
مشکل ما همینجاست که فکر می کنم مسایل سیاه و سفید است. به سادگی رای صادر می کنیم. فرض کنید همین حکومت هم برود. یک نفر که بلند شد گفت مرگ بر فلسطین و درود بر اسراییل و چند تا شعار ضد اسلامی داد همه ملت می افتند دنبالش و بعد در پشت پرده همان فساد و همان دیکتاتوری و همان روزگار را خواهیم داشت. ما در دنیا تنها نیستیم. هر کشوری لازم می شود موضع مشخص و درستی در مورد مسایل بین المللی داشته باشد. ما هم در خاورمیانه هستیم و نه در اسکاندیناوری پس لازم است مواضع درستی داشته باشیم و لازمه آن آگاهی از حقایق تاریخی است.
Agnostic نوشته: حتی به نظر من کل فلسطین متعلق به اسرائیل است و یهودیان لطف کرده اند که نصف آن را به فلسطینیان داده اند.
sonixax نوشته: من دلم برای این فلسطینی ها میسوزه ولی وقتی باهاشون روبرو میشم - میگم اسرائیل هر بلایی سر اینها میاره حقشونه .
یک سری موجود نمک نشناس و فرصت طلب که فقط هدفشون سوء استفاده کردن از آدم به نفع خودشونه . به نظر من که هر بلایی سرشون میاد حقشونه .
David Hume نوشته: البته دوست عزیز تقریبا %۸۵ درصد! چون سرزمین اسرائیل شامل اردن امروزی هم میشود و اسرائیل تمامی اردن را به فلسطینیها داد( ۹۰% جمعیت اردن فلسطینی هستند ، خالد مشعل هم تابیعت اردنی داشت) ، تازه اسرائیل نیز حاضر است %۱۰۰ غزه و تقریبا ۹۵% کرانه غربی را نیز به فلسطینیها بدهد ، یعنی از کّل اسرائیل چیزی حدود ۱۵ تا ۱۷ % دست اسرائیل میماند!
البته انتظار یکسان بودن همه دیدگاهها نیست. جامعه سالم دارای تکثر عقاید است. اما خوشبختانه در اینجا توانسته ایم با ادامه این بحثها به دور از احساس و با مستندات تاریخی چیزی بیاموزیم.
Qui Tacet Consentire