08-27-2012, 08:20 PM
sonixax نوشته: بنده ناراضی از وضعیت فعلی نیستم ! نگران از وضعیت آینده هستم آن هم نه آینده فلسطینیان بلکه آینده اسرائیلیان .در میان پستهای همین جستار نگاه کنید ، من در مورد دروغ این نقشه توضیح دادم که دیگر لازم نمیبینم دوباره بنویسم ، ولی من دیگر نمیدانم شما چه عقلانیتای را میخواهید از اسرائیل ببینید اسرائیل با ۱۰۰% خواستههای فلسطینیها موافقت کرده است ، آنها رفتند بمب گذار انتحاری فرستادند! دیگر چه کار کند اسرائیل ، بگویید تا بحال چکار اسرائیل باید انجام میداده که نکرده است؟
چون ایران و اسرائیل نه تنها کلی مشترکات با هم دارند هر دو در میان اعرابی که به خونشان تشنه هستند گیر کرده اند . اینکه حکومت فعلی ایران شده دستمال یزدی اعراب و اعراب آنها را به ....شان هم حساب نمیکنند ربطی به حقیقتی که گفتم نداره .
من این نقشه رو چندی پیش دیدم :
چه قدر درسته یا غلط به اونش کاری ندارم ، ولی این چیزیه که دارند به خورد جهان میدهند .
یا راسته یا دروغ ، همینها در آینده میشود دستاویزی برای به فنا دادن دنیا و حتا شروع یک جنگ جهانی دیگر .
این بهانه ها را باید هر طوری که میشود از دست اینها گرفت .
چه طوریش رو بنده نمیدونم ولی مثل من احتمالن بقیه هم از اسرائیل توقع دارند . شما در یک نزاع بین یک مست الکلی و یک آدم عادی از چه کسی توقع تعقل دارید ؟!
اینجا هم همون طوریه .
"A Land without a People for a People without a Land"