08-27-2012, 08:52 AM
Russell نوشته: من نمیگم که نیست،ولی اگر بشود ولو با گول زدن عربها و یا دادن دموکراسی به اونها کلا این اهمیت یهودی بودن یا عرب بودن رو از بین برد نگرانی نداره،طوری بشه که مهم فقط گرایش سیاسی باشه و دو طرف در همدیگه حل بشن دین خودشونم داشته باشن.این تقسیم بندی سیاست و قدرت بر اساس دین لبنان رو هم بفنا داده وگرنه خیلی اوضاعش میتونست بهتر باشه.این چیزی که شما میگوئید رویای زیبایی هست ، ولی نگاه کنید خود عربها هم کنار هم نمیتوانند زندگی کنند چه برسد به اینکه در کنار اسرائیلی زندگی کنند در لبنان ببینید هزاران هزار عرب همدیگر را کشتند ، در همین سوریه که من شدیدا از انقلاب مردم آنجا حمایت میکنم ، اگر از آنها و ارتش بشار اسد بپرسید که چه چیزی با یکدیگر در اشتراک دارند ، میگویند نفرت از یهود و اسرائیل. متاسفانه این سخن شما رویایی بیش نیست . من آرزو داشتم که تمامی اسرائیل برای ما بود ، ولی practical نیست این جریان ، پس ۲ کشور برای ملت اسرائیل و اعراب ساکن آن منطقه ، آنها را به خیر و ما را به سلامت! عربهای ساکن اسرائیل هم که همین جا هستند ، هرکه هم خواست شهروندی اسرائیلی خود را میتواند لغو کند و به برادران عرب فلسطینی خود بپیوندد ، اگر هم خواست که بماند هم میماند.
"A Land without a People for a People without a Land"