04-22-2012, 10:53 PM
Kaveh نوشته: من پرسیدم از کجا این حق ایجاد شده؟ به عبارتی در این سرزمین که اسم جغرافیاییش فلسطین بوده (قبول) و به کنترل دولتهای پیروز در آمده (قبول؟) افرادی زندگی می کردند, شامل اعراب مسلمان و مسیحی و یهودی و غیره (قبول؟) به چه حقی تصمیم می گیرند بیایند از سراسر دنیا یهودیان را جمع کنند آنجا؟از جایی ایجاد نشده.شما باز دارید مساله رو یه بعدی نگاه میکنید.نه پیوند تاریخی یهودی ها با اون منطقه رو در نظر میگیرید نه شرایط زمانی قرن18 میلادی رو که زمینه ساز جنبش صهیونیسم شد رو و نه حوادث بعدیش رو...ضمنا یک اشتباه تاریخی هم دارید و اون اینکه احتمالا فکر کردید مساله مهاجرت یهودی ها به ارض موعود خودشون از زمان کنترل همون دولت های پیروز به وجود اومده.تشریف ببرید لینک رو مطالعه کنید...
Aliyah
یه سوال دیگه هم اینکه اصولا مهاجرت به یک منطقه تحت یک سری ضوابط مشکلی داره؟!(البته میدونم که یهودی ها مهاجرت غیر قانونی هم داشتن به اون منطقه و به میزان کمتر عرب ها هم داشتن)
Kaveh نوشته: الف - من هم از اسطوره های قوم یهود آگاهم ولی آیا داشتن اسطوره و داستانهای مذهبی برای قومی دلیل حقوقی می شود که بروند جایی را کشور خود بنامند.اسطوره؟!یعنی شما حضور و پیوند تاریخی یهودی ها با اون منطقه رو اسطوره میدونید واقعا؟باز هم تخته گاز و بدون توجه به جوانب میرید جلو و جزییات رو هم به میل خودتون حذف میکنید و میگید جایی رو کشور خود نامیدن!!! انگار نمیتونید از این شیوه بررسی دست بردارید...
Kaveh نوشته: یک مثال می زنم. فرض کنید بهاییان عالم که در دنیا پخشند روزی در آینده دور تصمیم بگیرند برگردند به ایران, آن موقع ایران دست اکثریتی از بی دینان و کمی مسلمان و ... باشد. در طی جنگی که ایران شکست خورد آنها هم بیایند موج موج مهاجرت کنند به استانهای جنوبی ایران و بعد مدتی سازمان ملل قراردادی تنظیم کند که تحت قیومیت آمریکا کشور ایران جنوبی به عنوان خانه ملی بهایان تشکیل شود. مطمئنا این حق از زور و شکست صادر می شود و داستان اینکه ما در کتب مذهبی فلان حرف را داریم و غیره بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.من این مثال رو قیاس مع الفارق میدونم و البته اصلا حوصله ندارم برای شما توضیح بدم که چرا مع الفارق هست....بهتر هست مثال های بهتری پیدا کنید البته اگر وجود داشته باشن...
Kaveh نوشته: اما جواب سئوال من واضح است. همانطور که گفتم با هوش و قدرت نظامی تحت حمایت سیاسی و نظامی انگلستان.نقش انگلستان رو من نفی نکردم اما این هم یه نکته انحرافی هست.یهودی ها تونستن از این طریق امتیازی برای خودشون کسب کنن که البته با توجه به ریشه های تاریخی که داشتن چیز غریبی هم نیست رسیدن به چند کیلومتر مربع زمین خشک!!! البته همون لینک هایی که دادم و مطالعه نکردید ارتباطات عرب ها و انگلستان رو هم نشون میده به چه شکل بوده و امتیازاتی که عرب ها گرفتن..
Kaveh نوشته: ب- مساله دیگر قدمت کشور یهودی در این منطقه است. آخرین باری که این سرزمین حکومت یهودی داشته کی بوده؟ 64 قبل میلاد...کشور؟!اول اینکه بحث کشور مطرح نیست اونم وقتی که در مفهوم مدرنش ما همش 100 سال نیست که کشور در سراسر دنیا یا این شکل دقیق مرزبندی و غیره,مساله پیوند تاریخی با اون منطقه هست عزیزم.
Kaveh نوشته: صحبت از 2000 سال است.همون طور که جواب سوالات پست قبلی من رو بی جواب گذاشتین شما دچار تناقض هستین در گفتارتون!!! در پست های قبلی در جواب من که گفتم عرب ها مالکیتی بر زمین ها نداشتن و همه مال عثمانی بوده میگین عثمانی فاتح بوده و کسی که جد اندر جد اونجا بوده مالک حقیقی هست ولی به یهودی ها که میرسه صحبت میره به 2000 سال و دیگه نمیشه به حسابش آورد.این تازه در شرایطی هست که یهودی ها سکونت داشتن و دارن در این منطقه!!!
Kaveh نوشته: اگر قرار بر به رسمیت شناختن ادعاهای مالکیت سرزمینی بر اساس اعتبار دادن به چنین زمان قدیمی باشد خیلی از مرزهای دنیای امروز باید تغییر کند. فرضا ترکان دنیا باید برگردند تمام سرزمینهای آسیای میانه را پس بگیرند. ارمنیها باید آسیای میانه را پس بگیرند. سرخپوستان آمریکا باید صاحب کشور مستقل شوند و... {تمام اینها البته کاملا مسخره و پوچ است}تو نقل قول قبلی به این مطلب تا حدی پاسخ دادم.این جوری کلی و بی در و پیکر حرف زدن صد البته شما رو به این نتیجه میرسونه که همه مسخره و پوچ هستن...تک تک مثال های شما در جای خودش قابل بحث هست و میشه گفت هیچ کدوم مشابه وضعیت یهودی ها نیستن.کلا چون مثال های شما قیاس مع الفارق هستن شما رو به این نتیجه رسونده که پس یهودی ها هم کارشون مسخره و پوچ بوده.
Kaveh نوشته: ج- زور و قدرت و سیاست اینها هستند که حق را در دنیا ایجاد می کنند. هنوز بشر به آن درجه از هوش و تمدن نرسیده که به دور از اختلافات نژادی و قومی و قبیله ای در کنار هم بتواند زندگی کن. خود همین یهودی ستیزی اروپاییها که خیلی شدیدتر از یهودی ستیزی مسلمانان بوده عامل ایجاد نیاز به داشتن یک کشور یهودی بوده وگرنه اگر می توانستند با هم زندگی کنند اروپا جای خرم تر و پرنعمت تری بود برای قوم یهود.بله موافقم که زور و قدرت و سیاست در ایجاد حق نقش موثری میتونن داشته باشن.اگه بشر روزی به اون جایی که گفتین برسه مثل همون متن ترانه imagine از john lennon واقعا زندگی زیباتر خواهد بود.
نمیدونم شدیدتر بوده یا ضعیف تر و البته شما هم مدرکی ارائه ندادین برای این ادعا اما این جوری مثل شما بخوام بررسی کنم قضایا رو محدودش نمیکنم به نهایتا 200 سال...میرم خیلی عقب تر مثلا زمان بخت النصر که اگه فلان نکرده بود فلان اتفاق نمیوفتاد یا اگه محمد به دنیا نیومده بود دین اسلام به وجود نمیومد که بعد مسلمونا بیان اون منطقه رو بگیرن و الی آخر....این مکتب اگر گفتن ما رو فقط به دنیای تخیلات خودمون خواهد برد و کلا به بحث ما هم نمیتونه کمکی بکنه!!
(از همه این اگر ها ساده تر این هست که اگر عرب ها اون طرح تقسیم رو پذیرفته بودن همون طور که محمود عباس در سال 2011 اعتراف کرد که نپذیرفتنش اشتباه بوده دیگه نه این تاپیک رو کسی باز میکرد نه لازم بود من و شما اینجا با هم بحث کنیم.)
نقل قول:In 2011, Palestinian president Mahmoud Abbas stated that the Arab rejection of the partition plan was a mistake he hoped to rectify.[SUP][7][/SUP]
باز لازم به ذکر میدونم که شما بخش عمده ای از مطالب من رو مثلا در پست قبلیم بی پاسخ گذاشتین و لینک هایی که دادم رو هم مطالعه نکرده شتابزده فقط خواستین جوابی به من بدین...به هر حال این شیوه زیاد جالب نیست.