09-21-2012, 12:55 PM
jingo نوشته: الان شاید چندان مالی نباشه اما در جهت پیشرفت با سرعتی مناسب قرار داره !
اسلامگرا بودن یا نبودن من دخلی به این بحث نداره چون من از دیدگاه دین به این قضیه نگاه نمیکنم !
حقیقتی که شما مد نظر دارین با حقیقت مد نظر من گویا متفاوته !
در آینده هم مالی نخواهد بود مادامی که وابسته است .
ربطی نداره ! ولی خود شما فرمودید که ما گفته ایم که شما جیره خور هستید ! ما فقط گفتیم اسلامگرا هستید که هستید . اینکه از دیدگاه دین هم نگاه نمیکنید یا میکنید دخل چندانی ندارد چون به هر حال تحت تاثیر آن هستید .
اسلامگرا در حکومتی که ایجاد میکند دین را دخیل میکند و وقتی دین دخیل شد امکان پیشرفت وجود ندارد چون باعث فراری شدن اسلام ناباوران و حتا اسلام باوران میشود . همان ترکیه که شما مثال میزنید حکومتی سکولار دارد و نه اسلامی ولی با این حال به خاطر تفکر اسلامی حاکم بر جامعه عقبمانده خواهد ماند .
حقیقتی که ما میدانیم این است که از همان ابتدای تشکیل اسرائیل آنجا کشوری به نام فلسطین وجود نداشته و هوز هم ندارد . در عین حال آن سرزمینها ، سرزمینهای اجداد یهودیان بوده که به زور شمشیر و نیزه اسلام از آنجا رانده شده بودند .
این را من میدانم ، باقی دنیا هم میدانند . شما فکر میکنید داستان طور دیگریست مشکل از شماست که مهملات تی وی ریش را باور میکنید .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری