02-25-2015, 07:45 PM
Dariush نوشته: برای خانوادهام، بهترین دوستانام، نجات دادن ِ بخشی بزرگ از انسانهای در خطر و ...داریوش جان فکر نمیکنی این دوست داشتن «خانواده» و «دوستان» زیادی متحجر و بدویست؟
من خاطرم هست فیلمهایِ مورد علاقهات یکزمانی The Last Samuraiو Gangs of New York
(آنهم با چاشنی علاقه به دنیل دی لوئیس) بود، مثل من.
ولی گمان نمیکنم این علایق از خواندن کانت و اسپینوزا حاصل شده باشند.
نظر من به ایرادی در "کوبیدن سنت به شیوهیِ نیچهای" جلب که برای من حداقل بسیار جالب بوده.
شما همچنان از خانواده و دوستان(گنگ) خود سخن میگویی. میگویی "زن" فلانی میرفته زیر فلان آخوند،
و از "برادری" سخن میگویی. اینها، نه فقط نامشان بلکه احساسی که در مخاطب برمیانگیزد همه مفاهیمی
هستند که از سنت آمدهاند ولی چپ آنها را برای منافع خود مصادره میکند. تازه این جای خوب کار است.
فمینیسم بزرگترین موضوعات مطروحهاش چیست؟ تجاوز، خشونت علیه زنان.
میگوید اینها در جامعهیِ سنتی تشویق میشده. در حالی که، تجاوز مفهومی دربارهیِ عفت و نجابت زن است
که اگر در درون گروه اتفاق بیافتد مجازاتش مرگ است، خشونت بر علیه زن عملی بسیار زشت است چرا که
خشونت علیه "ضعیفه" است، فقط مقدار محدودی خشونت برای مرد خانه اجازه داده شده، چرا که مسئولیت زن
و فزند بر عهدهیِ او گذاشته.
حالا اینها گرفته شده و با 180 درجه گرداندن بر علیه خود سنت بکار گرفته ولی باید پرسید: بدون عفت
کدام تجاوز؟ بدون سلسه مراتب مشخص و جدا کردن قوی از ضعیف کدام خشونت؟ در جهان فردگرا
کدام عدالت؟
من بهترین سخن و استدلالی که از مسلمین دربارهیِ روابط آزاد جنسی، و البته در کل شنیدهام این بوده که
پس باید سکس با نوامیس هم مجاز باشد، حقیقتش این است که هرگز برای آن جوابی نیافتم. تنها جوابی
که مطرح میشد این بود که سکس با محارم بد است چون از نظر ژنتیکی خوب نیست، بعبارت دیگر یعنی
چون دیسژنیک است !!
همهیِ اینها منظورم مطرح کردن این سوال بود که: این آفرینش ارزش و معنا و ادعای اینکه اینها چیزی جز
هدانیسم و نهیلیسم است، حتی بلکه چیزی مقابل آن، چقدر جدیست؟
آیا همانقدر جدیست که در شوروی اتفاق افتاد، زمانی که دیگر استالینی نبود که
ارزشهایِ «متحجرانه» را ( البته برای استفادهیِ خود) به سیستم تحمیل کند و عمر آنرا طولانیتر کند
و ارزشهایِ شما بعمل درآمدند؟
من میگویم برای شروع این ارزش آفرینی بجای استفاده از آنها به بهانههایِ خیالی مثل مبارزه با فاشیسم،
بیایید بدون استفاده از ارزشهایِ متحجر و تاریخ مصرف گذشتهیِ سنتی از همین حالا اینکار رو بکنید،
ولو در مقیاس کوچک، و البته میتوانید از تجارب دیگرانی که اینها را امتحان کردهاند بهره ببرید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound