marpitoon نوشته: ببین عزیز جان او 100 ضربه شلاق در مورد روسفیگری واشاعه فساد می باشد تازه آیه 2 سوره نور است ومیگه در ملع عام شلاق بزنید تا دیگر کسی اشاعه فحشاء نکند در مورد اون چهار نفر چون امر محالی بوده قرآن گفته هرگز یک همچین چیزی اتفاق نمیافته که 4 نفر شهادت بدهند در ضمن من گفتم سنگسار در قرآن نگفتم روایت وحدیث به احادیث که نمیشه اعتماد کرد تازه اگه تورات وانجیل تحریف نشده است چرا من چند نوع انجیل داریم 1 متاع 2 برنابا تا خود اسخف ها بیشتر روی متاع تاکید دارند. ولی ما فقط یک قرآن داریم که در تمام دنیا یکسان است .....
این که قرآن فرض کرده چنین اتفاقی نمیوفته پس حکم داده با کمال پوزش احمقانه است .
اگر من به عنوان یک انسان بیایم به شما بگویم ، برای اعلام جرم علیه کسی که در خفا آدم کشته 10 شاهد لازم است (یعنی شرایط محال در نظر بگیرم) تا قتل پذیرفته شود شما به بنده نمیگویید احمق ؟ چه برسد که این سخن را خدایی که ادعای کمال دارد مطرح کرده باشد !!!
اینکه دو نسخه از یک کتاب موجود است دلیل بر تحریف آن نیست ، در ضمن کشیشان مسیحی به هیچ عنوان انجیل بارنابا را قبول ندارند - شما اگر از ایران خارج بشید و یا اصلن داخل همان ایران وارد هر کلیسایی که میخواهید بشوید و از هر کشیشی که میخواهید سوال کنید ببینید پاسخشان چیست .
خود قرآن هم همان طور که کسرا جان گفتند نسخه های فراوانی داشته و اکنون هم در موزه های اسلامی میتوانید چندین نسخه ی مختلف از قرآن پیدا کنید و بد نیست بدانید خود قرآن به هیچ عنوان در زمان زندگی محمد تدوین نشده و حدود 40 سال پس از مرگ محمد تدوین شده .
marpitoon نوشته: در مورد تکلیف زنای مرد میگه اونها به یک صورت مجازات کنید که دیگر این کار را تکرار نکنند آیه 16 سوره نساء وآیه 15 که باید در خانه حبثشان کرد در مورد زن شوهر دار است نه در مورد زن ومرد مجرد .
اصولن زنای محسنه در مورد زن و مرد مجرد که اصلن معنی نمیدهد - در مورد مرد یا زنی که در رابطه زناشویی هم باشد همیشه و همیشه مجازات هایی که برای مردان در نظر گرفته شده بسیار سطحی و ساده بوده . البته در مورد مردان شما باید به ما این حکم را در قرآن نشان دهید که کجا گفته مرد زنا کار را باید مجازات کرد و البته آن را با مجازات زن زنا کار مقایسه بفرمایید .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری