02-09-2014, 02:16 AM
در چندین جستار دیدم بحث در مورد این مسائل هست گفتم دیگه جستار خودش رو میطلبه! سوالی ، نظری چیزی دارید اینجا بگید بقیه هم یک فیضی ببرند!:e420:
"A Land without a People for a People without a Land"
Dariush نوشته: آقا ما مخلصیم، این حرفها چیست؟!
خب من نگفتم که باسن را دوست ندارم!خیلی هم دارم اما بیشتر نقش انگیزشی و مالشی(!) دارد، سکس از آن طریق به من حس خوبی نمیدهد!
من نمیدانم در ایران چرا اینقدر کونپرست هستند، در خارجه هم اوضاع همینطور است؟!
undead_knight نوشته: در رفتار توی تختخواب فکر کنم اشتراکات زیادی داشته باشیم:))امیدوارم که اینگونه نباشد! :e057:
Ouroboros نوشته: کسرای گرامی شما گویا جبههی فمینیستها را ترک کردهاید و زنخوارگان پیوستید؟ ایدون باد!همسر من خودش فمینیست نیست و او همیشه به من گیر میداده است که فمینیسم با مبارزه برای حقوق برابر متفاوت است. برای من تعریف کرد که یکبار در دانشگاه که بوده یک فمینیست به او گیر داده که چرا کفش پاشنه دار میپوشی این هم با او درگیر شده که به تو چه! خلاصه او نیز خوشحال شد از اینکه من عوض شدم!
جسارتا میپرسم، عقاید جدید تاثیری هم در زندگی زناشویی شما داشته؟ آنها را احیانا با همسرتان در میان گذاشتهاید؟ رفتارتان با او تغییری کرده؟ اگر خواستید جای دیگری پاسخ بدهید.
Ouroboros نوشته: داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟:e106:
Ouroboros نوشته: امیدوارم که اینگونه نباشد! :e057:
دستکم آنها که ما به رختخواب میبریم شبیه آنها که شما با بازی «فمینیستی» خود یافتهاید نباشند:
[ATTACH=CONFIG]3570[/ATTACH]
:e057: