02-09-2014, 02:16 AM
02-09-2014, 02:30 AM
تفصل تفضل!
02-09-2014, 02:52 PM
چرا فکر میکنید هرچه مارمولک و گرگ تر باشید زنها بیشتر به شما جذب میشوند؟ هر زمانی که به یک زن توجه نشان بدهید خودش را میگیرد ، وقتی عین حیوان با او برخورد کنید دنبال شما راه میافتد!
02-09-2014, 04:11 PM
[video=youtube;rs5KpdlA_L8]https://www.youtube.com/watch?v=rs5KpdlA_L8[/video]
02-09-2014, 06:39 PM
کسرای گرامی شما گویا جبههی فمینیستها را ترک کردهاید و زنخوارگان پیوستید؟ ایدون باد!
جسارتا میپرسم، عقاید جدید تاثیری هم در زندگی زناشویی شما داشته؟ آنها را احیانا با همسرتان در میان گذاشتهاید؟ رفتارتان با او تغییری کرده؟ اگر خواستید جای دیگری پاسخ بدهید.
والا چه بگویم، در ایران شمارشان بیشتر به نظر میرسد.
داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟
دستکم آنها که ما به رختخواب میبریم شبیه آنها که شما با بازی «فمینیستی» خود یافتهاید نباشند:
[ATTACH=CONFIG]3570[/ATTACH]
:e057:
جسارتا میپرسم، عقاید جدید تاثیری هم در زندگی زناشویی شما داشته؟ آنها را احیانا با همسرتان در میان گذاشتهاید؟ رفتارتان با او تغییری کرده؟ اگر خواستید جای دیگری پاسخ بدهید.
Dariush نوشته: آقا ما مخلصیم، این حرفها چیست؟!
خب من نگفتم که باسن را دوست ندارم!خیلی هم دارم اما بیشتر نقش انگیزشی و مالشی(!) دارد، سکس از آن طریق به من حس خوبی نمیدهد!
من نمیدانم در ایران چرا اینقدر کونپرست هستند، در خارجه هم اوضاع همینطور است؟!
والا چه بگویم، در ایران شمارشان بیشتر به نظر میرسد.
داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟
undead_knight نوشته: در رفتار توی تختخواب فکر کنم اشتراکات زیادی داشته باشیم:))امیدوارم که اینگونه نباشد! :e057:
دستکم آنها که ما به رختخواب میبریم شبیه آنها که شما با بازی «فمینیستی» خود یافتهاید نباشند:
02-09-2014, 06:44 PM
Ouroboros نوشته: کسرای گرامی شما گویا جبههی فمینیستها را ترک کردهاید و زنخوارگان پیوستید؟ ایدون باد!همسر من خودش فمینیست نیست و او همیشه به من گیر میداده است که فمینیسم با مبارزه برای حقوق برابر متفاوت است. برای من تعریف کرد که یکبار در دانشگاه که بوده یک فمینیست به او گیر داده که چرا کفش پاشنه دار میپوشی این هم با او درگیر شده که به تو چه! خلاصه او نیز خوشحال شد از اینکه من عوض شدم!
02-09-2014, 07:02 PM
Ouroboros نوشته: داریوش حداقل بگویید ببینم میشود کلاه شرعی برای کفرتان یافت یا نه: همان سکس مهبلی که دارید، داگی استایل را ترجیح میدهید با منظرهای زیبا و دلنواز، یا چشمدرچشم!؟:e106:
در این مورد فکر کنم دوباره دوستِ جانی هم شویم: داگیاستایل را بسیار بیشتر میپسندم، اما از آن بیشتر، دیوانهی این پوزیشن هستم:
[ATTACH=CONFIG]3573[/ATTACH]
این محبوبترین پوزیشن من است .پس از آن ، داگی استایل با گرفتن دستها از پشت، یعنی اینطوری:
[ATTACH=CONFIG]3574[/ATTACH]
پس از آن هم پاها بالا ، روی شانه و خودم نشسته روی زانوها...
02-09-2014, 07:11 PM
من یکی از fantasyهایی که همیشه داشتم سکس با مهماندار هواپیما در دستشویی هواپیما بوده است که احتمالا هیچ وقت من وقوع نخواهد پیوست!
02-09-2014, 07:39 PM
نظر رفقا در مورد سکس روی میز چیست؟ یکبار من و دوست دخترم باعث شکستن یک میز شیشهایای شدیم و کلی شیشه به پشت من بدبخت رفت چون پشت من روی میز بود!
[ATTACH=CONFIG]3578[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3577[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3576[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3578[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3577[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3576[/ATTACH]
02-09-2014, 10:40 PM
Ouroboros نوشته: امیدوارم که اینگونه نباشد! :e057:
این فایل پیوست رو درست کن برادر ببینیم چی بوده !!