04-14-2020, 09:12 PM
(04-14-2020, 01:16 PM)Rustin نوشته:(04-13-2020, 10:30 PM)Mehrbod نوشته:این آخرین تلاش من برای به راه درست کشاندن شما و نجات دادنتان از مهملات آنتی تکنولوژیک و امثال کازینسکی است. با توجه به الگوی رفتار قبلیتان که بسیار مایوس کننده بود امید بسیار ناچیزی دارم که با این یکی هم تکانی بخورید ولی چون ادعای ریاضیوار زیاد میکنید، این یکی از در ریاضی است. من واقعا نمیدانم چرا دارم تلاش میکنم شما را از این وضعیت نجات دهم، چون نه میشناسمتان نه روی این بحث خیلی متعصب هستم شاید چون قبلا خودم درگیر این مهملات بودهام!(04-11-2020, 10:37 PM)Angela نوشته:(04-11-2020, 11:56 AM)Mehrbod نوشته: دستکم این رویداد نشان داد پول داشته باشید بخت بس بالاتری برای فرازیست دارید بویژه زمانیکه میان مشتی خلونا covidiot میزیوید.
آفرین خلونا خوبه، آسونم بوده ولی من به فکرم نرسید!
البته اینو قبلا هم می دونستیم، ولی نه به این شدت:)
و نشون داد که حتی اگه خیلی عادی و معمولی زندگیتو بکنی و کاری به کسی یا چیزی نداشته باشی و تو اعتراض و تجمعی هم شرکت نکنی باز حکومت می کشتت (اینم تا حدی می دونستیم، نه به این شدت!)
چی میشه گفت برای تکنولوژی؟
نه حکومت, بساکه تکنولوژی. در نبود هواپیماها هرگز یک ویروس نمیتوانست جهانگستر و همهگیر شود. تکنولوژی میگود که سرنوشت شما هرروز کمتر از دیروز در دستان شماست. نگرش من این بود که گویا ولی اگر توانمند و پولدار باشید هنوز بختی هست.
p.s. https://paarsig.com/covidiot
بازی حیات کانوی
به اسپاگتی که نمیدانید و ندانستهاید از بیخ من چه میگویم. دیدگاههایِ من "یکبعدی" نیستند, نمونهوار من دبیرهی پارسوتازیک, همینی که داریم میخوانید را در چند چیز بهتر از دبیرهی پارسی جهانی میدانم, چون برای نمونه سداها را نمینوسیم و ازینرو کوتاهتر در میآید و کمتر کلید باید بفشارید; ولی از سوی دیگر از هواداران دبیرهی پارسی جهانی ام و آن را بسیاری جاها به کار گرفته ام. چرا و چگونه؟ ازبرای "بازهی زمانی". اینک که ما اینجاییم و این دبیرهی کوفتی را آموختهایم پس میشاید و میتاونیم از آن بهره بگیریم ولی در دیرزمان بهتر است آن را از سر باز کُنیم.
شما هنوز نگرفهاید, با اینکه سه بار آنجا به زبان ساده برایتان تاکنون نوشتهام, که من خودام از پیشتازان تکنولوژی ام! باز نمیهوشید میایید یک چیزی که در پندارتان بافتهید را میچاسبانید و به آن پاسخ میدهید ... 😴
بازی زندگی کانوی را هم من ده سال پیش جستار زده بودام دربارهاش. پیوند آن؟
.Unexpected places give you unexpected returns