11-09-2019, 06:51 AM
Scary نوشته: آفتاب از کدوم طرف در اومده مهربد بلخره ظهور کرد، اسپاگتی نکرده نکنه خرد رو کنار گذاشتی و چند وقتی است که میدان را رها کردین.
چی شد آرمانهای مهربد که بدنباله ریشهکن کردن کلمات تازی بود الان خود ذوغ و دماغ تنظیم کیبورد ندارد و فینگلیش فارسی تایپ میکند!
روی این مکبوک ام هنوز این دبیره را دارم. چینش کلیدهای آن کار خودم است و به اسپاگتی تُندای تایپم روی آن از
هر زبانی بیشتر است. این دبیرهی پارسوتازیک (همینی که دارید روی آن میخوانید) هر اندازه گوه باشد یک خوبی جایگزین
ناپذیر دارد - که آنهم از گوه بودنش ریشه میگیرید (: - و آنهم اینکه سداها را نیازی نیست مانند «پارسی جهانی yâ unipers» بنویسیم:
بنویسیم = ۷ کلید
benevisim = ۹ کلید
از آنجاییکه من گرایش بالایی به آسودگی و بهینگی دارم و از آنجاییکه روی این دبیره دست گرمی هم دارم و کلیدسار (layout)
خودم را هم پیشتر نوآوریدهام و نیز اینکه همهی ما به این دبیرهی بیخود خو داریم و میتوانیم بخوانیم, با نگرش به همهی اینها
شما میتوانید دلاستوار باشید که اگر بتوانم همیشه با این مینویسم, ولی چون این روزها کمتر با مک کار میکنم و انگیزهی
بردن این کلیدسار را به windows ندارم بناچار با آن unipers barâyetân minevisam که کاچی بهز هیچی.
.Unexpected places give you unexpected returns