09-17-2015, 11:49 PM
Ouroboros نوشته: کپیپیستر ِ اشعار فله و نیمفهم که بییاری گرفتن از دیگران قادر به دو خط اندیشیدن نیست، همه را به کیش خود پندارد!
علاوه بر خودشیفتگی نابجا، سادیست هم که هستید؟ :e106:
Because I won't dignify your existence with a serious reply.
من گمان کردم شما آدم جالبی هستید با حرفهایی برای گفتن که میتواند از دریچهای متفاوت در مباحث انجمن مشارکت بکند و به غنای گفتگوها یاری برساند. سوء تفاهمی بود که برطرف شد.
سوال امتحان پایان ترم «استاد» بوده این؟
قوهی تخیل من حسابی تحریک شده که بدانم چگونه میخواهید در چت نوشتاری ثابت بکنید دختری زیبا و جوان هستید که ارزش وقت مرا دارد!؟
اگر بناست با هم دوست باشیم و بهمان خوش بگذرد، نمیتوانید همینطور دائم به مهربد بگویید «ارباب، ارباب». یک بنده و دو ارباب که نمیشود! :e405:
خدایا اگر وقت کردی اینم شفا بده
پ.ن . منم فکر می کردم شما عاقله ی این فروم هستید بعد دیدم نه :)) پس ماندنم اینجا برای بحث جدی فایده ای ندارد اینجا همه ی جستارهایش مثل همین پاتوق می ماند مانده ام چرا تالارها را جدا کرده اید همه را در همین پاتوق بگویید دیگر چه فرقی می کند:))
من بیشتر در فروم های غیر فارسی فعالیت داشتم و در چند تا فروم فلسفه هم عضو بودم و چه بحث هایی که نمی شد و از این لودگی ها در آنجا نبود همین الان دوباره برگشته ام به همان فروم ها و تاپیک هایی که باز کردم چقدر آدم با سواد آمده اند و چه پست هایی نگذاشته اند آنهم در مورد شیخ اشراق . دوست داشتم در یک فروم فارسی زبان عضو فعال باشم ولی انگار فقط در موسیقی اش می توان فعالیت مفیدی داشت و در فروم های اجتماعی اش نه!
باشد هر طور راحتید با هم خوش باشید که این فروم بدرد ِ بحث ِ جدی نمی خورد!