09-16-2015, 06:01 PM
Ouroboros نوشته: این هم لابد نوع «عرفانی» شادی و نشاط است، که به شکل دندانقروچهی عصبی و مو از سر بر کندن متجلی میشود!
شادی و نشاط شما اینجوریه ؟!

Ouroboros نوشته: وقتی شما آرزومند تازیانه خوردن از دستان من هستید و اینطور ملتمسانه داوطلب میشوید، منهم دست رد به سینهی شما نمیزنم. :e405:آخه عجب فانتزی های قشنگی در ذهنتان دارید نازی
بعدش ولی اینطور جیغ و فریاد نکنید که مرا به تازیانه زدند.

آخه سادیستی بودن هم برای خودش عوالمی دارد ها فانتزی هایی دارد ها:)))))))
Ouroboros نوشته: دوستان حق داشتهاند شما را با فلانی اشتباه بگیرند، حداقل در این خشم ِ فروخوردهی برآمده از سرکوب بلندمدت میل جنسی که بسیار به هم شبیه هستید!نابغه جان دوستان نبود و یک دوست بود:))) چشمهای همگیتان کلن مشکل دارد مال شما بدتر از همه :)) یک نفر همچین توهمی داشت :))) و توهم با اشتباه فرق می کند:))))))))
ولی در کل خوشم می آید وقتی حالتان را می گیرم و در برابرم کم می آورید در پاسخم شروع به تلاوت خزعبلات می کنید و انگ و برچسب می زنید و مرا کاربر دیگری می نامید :))))))))
الان می دانم که حسابی حالتان گرفته شده است اشکالی ندارد پسرجان ! بزرگ می شوید یادتان می رود هنوز برای شما زود است که راجع به امپرسیونیست ها مطلب کپی پیست کنید:))
خب جواب سوالم را ندادید که
ازبزرگترین مشخصه های تکنیکی نقاشی های سبک امپرسیونیسمی چیست؟؟
بجای تهمت و انگ و برچسب و تلاوت خزعبل جواب سوال را بدهید!! این شما بودید که از من می خواستید اینجا بمانم و برایتان از اشراق و عرفان و .. بگویم ؟! اگر جواب این سوالم را بدهید + معنای شعری که به جناب مهربد داده بودم آنگاه بی هیچ منتی ادامه ی مطلبم را در جستارهای موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان و فلسفه ی هنر خواهم گرفت و اصلا یک جستار باز می کنم بنام از هایدگر تا شیخ اشراق..... ولی اول جواب سوالاتم را بدهید که می دانم قادر نخواهید بود:))
Ouroboros نوشته: Nice tryمی دانستم که می ترسید و کم می آورید :))))
به این بهانه میخواهید از من شمارهای بگیرید و بلاسید؟ اول چند عکس نیمعریان از زوایای خوب بفرستید، اگر پسندیدم میروید ته صف عشاق دل خستهی دل شکستهی من مینشینید تا ببینم چه میشود.![]()
نه به آن یکی اهمیتی میدهم نه به این یکی! :e057:
کپی پیست کردن یک چیز است و مطالعه و غور و فهمیدن چیز دیگر !
اینقدر ترسو نباشید بیایید یاهو آنهم چت ساده یعنی با تایپ نه حتی voice !
هر چند این ترسویی از بی سوادی ناشی می شود وگرنه در کل آدم ترسویی نیستید :)))