09-10-2015, 12:31 AM
سارا نوشته: نه خیرم ! من برای فلسفه ی اسلامی آمده ام اینجا!! الان سر جستار "موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان" با جناب Rationalist به مفهوم ریاضی رسیدیم! نیازی ام به کمک ِ شما نیست!! دیدم آمده بودید در "فلسفه هنر" ترول کرده بودید!! اینقدر سواد دارم دیپلمم ریاضی بوده ارباب نه ادبیات!! متاسفانه مدرسمون فقط ریاضی داشتکمبود امکانات سبب شد نروم ادبیات
(
ترول کجا بود, زمان نشد بنویسیم که فَردید من این بود که سلیقه از زیباییشناسی جداناپذیر است و
برای برخی مانند من بیشتر زمانها سادگی و رسایی سخن زیباتر از پیچیدگی و لایهلایهبندی به چشم میاید.
سارا نوشته: من از اول حدس می زدم شما سادیستی هستید!!!Master آنها هم حتما بردگان ِ شما هستند نه؟
نه sadist میشود دگرآزار; این همه ادبسار به چه درد خوردهاند اگر در پایان روز dominant را با sadist یک کاسه میکنید ..!؟
در کنار آن, گرایش جنسی من نرمشپذیری بسیار بالا دارد و این یا آن, کار میکند.
--
همچنین آزاردن خودتان را با دگرآزارخواهی من یکی نگیرید, من شما را دارم برمیانگیزانم تا کمی از خشکاندیشی
در بیایید و افکران (افق) دیدتان گستردهتر شود (بساکه از آن عالم معنا به عالم واقعیت و خاکی ما هم نیمنگاهی بیاندازید).
سارا نوشته: سفسطه همراه مغالطه خواهشا نکنید! اصلا اگر راست می گویید چرا جواب پستم را در جستار ِ "خویشتنداری" ندادید؟ هر وقت کم می آورید ایگنورش می کنید:))))
این جستار را ببینید, من پاسخ [MENTION=48]Russell[/MENTION] را پس از یک سال دادم: جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه
پس خواهم داد, شکیبا باشید!
.Unexpected places give you unexpected returns