09-06-2015, 12:22 PM
sara نوشته: درود
خواهش میکنم دوست عزیز نیازی به عذر خواهی نیست .
همنامی من و شما مشکلی ندارد چه بسا در یک انجمن یکی میتواند mehrbod باشد و دیگری نیز مهربد : دی
سپاس بانو سارای عزیز

sara نوشته: من تعدادی از پست های شما رو خوندم و واقعا در برخی چیزها نقاط مشترک داریم برای نمونه در ادبیات و داستانشما بهتر می دانید که ادبیات و موسیقی چه دنیای بی کرانی هستند و چقدر سبکها و آثار متنوع در آنها یافت می شود بنده یک علاقه ی کلی به این دو حوزه (ادبیات و موسیقی) دارم ولی خب در بعضی سبک ها و آثار علاقه ام از حالت "کلی" به "دلی" تغییر می یابد.
( که باز در این مورد نیز تفاوت و اختلاف سلیقه داریم )و موسیقی و همچنان که گفتم در برخی موارد اختلاف رای
فاحشی نیز داریم .
اختلاف نه تنها چیز بدی نست بلکه خیلی هم خوب است;)
بقول یکی از دوستانم که اتفاقا اتیست هم هست ،اختلاف سبب "challenge "می شود و این یعنی شروع مطالعه و آموختن بیشتر و تجربه ی نگاهی از نوع دیگر ! اگر هیچ اختلافی نباشد و همه عین هم فکر کنند دنیا خیلی کسالت بار خواهد شد.
sara نوشته: برای نمونه شما برای عرب های فلسطینی مداحی میکنید ولی من همچنان بر این باورم
خریت عرب های فلسطینی در بروز چنین تگنای تاریخی نقش به سزایی داشته و هر چند اسراییل را نیز اشغال گر میدانم .
می دانم که خودِ فلسطینی ها در شکل گیری کشور اسراییل بسیار مقصر بودند با فروختن زمین هایشان به یهودیان مهاجر و طمع کردنشان و.. ولی این نسلی که الان در فلسطین هستند چه تقصیری دارند ؟ چه گناهی کرده اند که باید تاوان طمع و حماقت نسل پیشین خود را بدهند؟ بنده به اسراییل و فلسطین نسبی نگاه می کنم. یعنی فلسطینی ها را خوب مطلق و مظلوم مطلق نمی بینم ولی نسبت به اسراییل چرا!
sara نوشته: به هر روی ... پیروز باشید دوست عزیز .سپاسگزارم بانو سارا
امیدوارم روزهای سرسبزی داشته باشید و به تمام آرزوهای دلتان برسید