08-28-2015, 12:17 AM
sonixax نوشته: این هم آخراشه! شاید دیگه نرم :))می دانم مثلا از مسلمانها بدتان می آید ولی دائم باهاشون بحث و کل کل می کنید!!! از من بیزارید ولی بازهم جواب پستهامو می دید!!! کلن عجیب غریبید!!
من یک مقداری آدم عجیبی هستم!
از کمونیستها بدم میاد ولی براشون مجانی سایت میسازم چون معتقد به آزادی بیانم!
از آلمان و قوانینش خوشم نمیاد ولی بدون اجبار آلمان زندگی میکنم :)))
از سفر رفتن اصلن خوشم نمیاد ولی همش توی سفرم !!!!!
از نوشتن بیزارم ولی همینجا و خیلی جاهای دیگه هزاران پستِ چند ده خطی دارم!!!!
خلاصه اینکه پارادوکس زیاد دارم :))))
ولی من در کل از همه خوشم می اید جز خودم و اون استاد مون که باید کشیش می شد نه استاد مهندسی!!!! فکر کنید اگر اسم دانشگاه را بگم خندتون می گبره که همچین استادی توش باشه!! تازه خودش برام تعریف می کرد که از دانشگاه اخراجش کرده بودند می گفت به دلایل سیاسی!! ولی من فکر کنم به همین دلایل دینی اخراجش کردند. طرف یکی از بهترین ها هم هست در رشته ی ما بعد شما برید وب سایتش علاوه بر مقالات تخصصی ، مقالاتی که راجع به انجیل و مسیح و.. نوشته هم خواهید دید!!!!!!!! یعنی اعجوبه ای هست که گیر ما افتاده!!!
sonixax نوشته: شما هم نگران ریجکت نباش، یکی از پروژه های من هم توسط یک استاد احمق دانشگاه به خاطر اینکه درک درستی از کلاود سیستمها نداشت در همین آلمان رد شد ولی همون پروژه الان داره ازش توی ادارات آلمانی استفاده میشه و به خاطر کلاود بودنش میتونند یک نظارت درست و حسابی روی خیلی از کسب و کارها داشته باشنت تا زیرآبی نرند و مال استاده رو گذاشتن دم کوزه آبشو بخوره :))
خب آخه من grad student هستم و باید تعداد پالیکیشن هام رو بالا ببرم !!البته این مقاله ام درپیت بود گفتم به یک ژورنال درپیت هم سابمیتش کنم!! اصلا جک بود این ژورنا ایرانیه بدن هیچ دلیلی ریجکت کرد!! من خودم reviewer یک ژورنال ترکیه ای هستم کلی باید دلیل و مدرک حسابی برای ادیتور بیارم اگر بخواهم یک مقاله را ریجکت کنم !! ایران واقعا .. چی بگم!!!
می تونم بپرسم رشته اتان دقیق چی بود؟ آی تی یا کامپیوتر؟