08-25-2015, 09:24 PM
Mehrbod نوشته: شما انگار هوش خوبی دارید سخن را میگیرد, گیر خود من تنها همان کپی پیست کردن بی پیوند آنهم با نوشتهیِ
شکسته و بی سر و ته بود, چون کم و بیش همیشه اینجا را میخوانم و نوشتههایِ این کاربر تنها noise به شمار میرفتند.

با بنده بودید؟!!!!!!!! جناب sonixax که بنده را عقب مانده می نامند چون هنوز مسلمان هستم!!! جناب آنارشی هم که بنده را بی منطق و احساساتی خطاب می کنند چون طرفدار فلسطین هستم!!
همین جناب آنارشی مدام بنده را بابت جستار فلسطین سرزنش می کنند و.. و دقیقا رفتار یک پزشک را در برابر یک بیمار آنهم از نوع کودکش را دارند چنانچه بنده فکر می کنم ایشان یا پزشک هستند و یا با پزشکی و پزشکان سرو کار دارند

Mehrbod نوشته: !nous vous connaîtreقربان چرا کانال را عوض کردید؟؟ بزنید شبکه یک ! بنده فرانسه ام کجا بود. معنی اش چه می شود "می دانیم "؟!
راستی این امضایتان به زبان آلمانی است؟ معنی اش چه می شود ؟ در حقیقت انگیزه هایتان ناپدید می شوند ؟؟
قربان سطح را بکشید پایین !! همه که مثل شما با سواد و مدرن نیستند . بنده همین پارسی را هم بسختی می دانم زبان دیگر پیشکش!!
Mehrbod نوشته: چیز دشواریابی که نمینوشت, تنها نشانههایِ سگاوندی نمیگذاشت و واژههای بی سر و ته را آن لابلا میانداخت.
ببینید چرا همش در گذشته بایستی زندگی کنیم ،ما بایستی دلبسته هم عاشقیِ کسی کنیم که همیشه بوده هست هم خواهد بود که ما را آفرید چشم گوش دست پا جنس نر هم ماده داده هم همگی خواهند مرد جز او هم روز واپسین برانگیخته می شویم،پناه بر خداوند اگر بخواهیم به فریب این سرا دچار شویم
=>
ببینید چرا همش در گذشته بایستی زندگی کنیم، ما بایستی [دل ببندیم و] هم عاشقیِ کسی [را] بکنیم که همیشه بوده [و] هست [و] خواهد بود, [کسیکه] ما را آفرید, [به ما] چشم, گوش, دست [و] پا, جنس نر [و] هم ماده داد[strike]ه[/strike] [و] هم همگی [اینها] خواهند مرد جز او [و] هم روز واپسین (معاد!) برانگیخته (!!!) می شویم، پناه بر خداوند اگر بخواهیم به فریب این سرا دچار شویم.
لغزشهایی که در همین یک نوشته دارد:
انگیختن = to be stimulated = تحریک شدن[/INDENT]
انگیزاندن = to stimulate = تحریک کردن
برانگیختن = to be motivated = تهییج و انگیزه پیدا کردن
از اینرو,[INDENT]
در روز واپسین برانگیخته میشویم = روزهای آخر پیش از مرگ حشری میشویم (شاید چون پایان جهان را نزدیک میبینیم؟)
روز واپسین => رستاخیز (روز جزا)
برانگیخته => برخاسته
فریب دچار شدن (!) => فریب خوردن (بیماری که نیست!).
دلم گرفت

یک چیزی می توانم بپرسم ؟ مرجع شما غیر از فرهنگ لغات برای ریشه یابی واژگان چیست؟
مثلا برای یافتن ریشه ی پوزخند شما به چه کتبی مراجعه می کنید؟ آیا کتب ادبی را هم در نظر می گیرید مثلا در شعر خاقانی ، از کلمه ی پوست بخندی، می توانکلمه پوست خند را برداشت کرد.
ور چه نگشائی لب و در پوست بخندی
از رشته ٔ جانم گره غم بگشائی .
بنده بیشتر اوقات با استفاده از همان متون ادبی ، معنای کلمات را درمی یابم. مثلا فکر کردن و اندیشیدن که معنای دیگرشان ترسیدن و حذر کردن می باشد را از همان اشعار قدما متوجه شدم.