08-24-2015, 05:37 PM
سارا نوشته: اولاً باید خدمتتان عرض کنم که مثلا در دوره ی احمدی نژاد سفارت آمریکا ویزای دانشجویی به سختی به دانشجویان ایرانی می دادند (نسبی دارم عرض می کنم !!) بنده می توانم لیست دانشجویان شریف و امیرکبیر را برایتان اینجا ردیف کنم که نتوانستند ویزای دانشجویی بگیرند با اینکه پذیرش گرفته بودند و مقالات فوق العاده ای هم داشتند ولی چون رشته هایشان می توانست مربوط به امورنظامی و تولید سلاح گردد رد شدند رشته هایی مثل هوافضا و مکانیک و اینجور چیزها سخت ویزا می دهند تجربه اش را دارم که می گویم!
در ضمن شما نگاه کنید حتی الزویر هم ایران را تحریم کرده بود البته در کاغذ بعضی از دانشگاه های ایرانی را تحریم کرده بود مثل شهید بهشتی ولی در عمل خیلی از مقالات علمی و فوق العاده ی دانشجویان ایرانی آنهم دانشگاه های طراز اول ایران توسط ژورنال های الزویر به بهانه های واهی ریجکت می شدند. بنده خودم از Editor-in cheif d یکی از همین ژورنالها شنیدم که می گفت نسبت به مقالات ایرانی همیشه یک سختگیری هایی وجود دارد و معمولا زمان داوری مقالاتشان هم بسیار طولانی تر از نرم موجود هست.
خب این دسته هم میباورند با جلوگیری از آموزش ایرانیان برای نمونه بمب اتم دیگر در ایران نیمتواند ساخته شود (خاماندیشی از جنس دیگر).
سارا نوشته: نه ای خدااااااا منظورم این نبود. شما خودتان در تعریف ذهنی بنده مدرن محسوب می شوید و بنده نسبت به شما یک فرد سنتی می باشم. معلوم است که از تکنولوژی بدتان نمی آید چرا که از اینترنت و رایانه و....... بخوبی استفاده می کنید و علمش را دارید ولی فکر می کنم از تسلط روز افزونش بر زندگی انسانها و اینکه انسان تحت الشعاع آن قرار گرفته است بجای آنکه آن تحت الشعاع آدمی قرار گیرد ناراحت باشید. اگر اشتباه می کنم خب درستش کنید ولی کتکم نزنید!
درسته, گیر اصلی تکنولوژی همین از دست رفتن همیشگی آزادی و کنترل بر سرنوشت خویشتن است.
سارا نوشته: بنده به ظاهر حکم دادم ! خب در ظاهر می توان گفت که آدم مدرن و غیر مدرن داریم. مثلا شخصی که در روستا هست و رایانه و انگلیسی نداند با کسی که انگلیسی می داند و رایانه را که چه عرض کنم اصلا برنامه نویس ماهری است هر دو در دنیای امروزی مدرن محسوب می شوند؟؟
اگر از بنده بپرسید آدمها چند دسته می شوند می گویم دو دسته : انسی و غیر انسی ! همین هیچ ربطی هم به تکنولوژی و این علم ِ مرده ریگ ندارند!
خب از این دیدگاه باز هم شما درست میگویید, به هر روی آدم نامدرن هم اینجا جایی ندارد, بویژه اینکه دستور زبان
پارسی را هم بسنده نمیداند و گاه را از بیگاه بازنمیشناسد و هر کجا دستش میرسد یک آیه کپی پیست میکند.
.Unexpected places give you unexpected returns