08-22-2015, 09:17 PM
Dariush نوشته: مشکل از زبان پارسی نبود، مشکل از نوشتار خودش بود.این نوشته ی ایشان را ببینید در جواب به کورش ایران است که بر او خرده گرفته بود که چرا در وسط بحث بین من و sonxiax آمده ای و mbk هم چنین جواب داده بودند :
حضور ایشان هم خود توهینی بود به این انجمن.
متاسفم اما امکان برگشت ایشان وجود ندارد.
mbk نوشته: خوب اینجا درگفتگو همباز شدم دانشی دربارهء رایانه یا زبان اینگلیسی نداشتم تنها دلم خواست هم آغازش گفتم که چگونه ام کنون خواستم همانند سازی کنم ساده ترش کنم که می گویید نمی شود گفتگوی دربارهء رایانه ها هم نرم افزار ساده سازی نمی شود که بازم اینگونه نمی اندیشم نه که بیایم اوباشی راه بیاندازم که خودنمایی یا خنده ای رخ دهد کنون هم شما هم اون آقا گفتگو کردید زین پس چشم تنگی کنید بگویید جز ماها کسی دیدگاهی نیاورد که خوی ما تلخ می شود ،جز من هم کسی اینگلسی دانی رایانه دانی برای گفتگو نیامد هم اون آقایی که باهاش جنگ کردی با خودت....خداوندا مرا چشم تنگ مکن
ایشان فقط دوست دارند در جستاری مشارکت داشته باشند قصد ترول کردن و مسخره بازی و.. را ندارند دوست دارند نظرشان را بگویند همین. البته قبول دارم با توجه به جستار شما که فقط باید در آن شعر و غزل و دوبیتی گذاشت خب واقعا پست نا مربوطی زدنددر این شکی نیست. خب مثلا در جستار موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان هم ایشان تقریبا یک همچین پستی را گذاشتند که ربطی به موضوع نداشت. هر چند شما صاحب اختیارید فقط می خواهم خدمتتان عرض کنم ایشان خیلی انسان ساده و بی آلایشی هستند و قصد توهین به شما را نداشتند.همین
با سپاس