07-21-2015, 02:13 AM
iranbanoo نوشته: نادان کسی است که مسلمان بودن را با تروریست بودن یکی می کند و به بهانه ی دفاع از ماهیت!! اسرائیل چشم از تمام خونریزی های یک ملت همیشه طلبکار میبندد و ملیجک وار برای کشتار های جانانه ی آن بالا و پایین میپرند!
باز هم نادانی خود را جار زدید!
من جایی نگفتم مسلمان بودن برابر تروریست بودن است! گفتم در مقابل تروریستهای مسلمان دفاع میکنند! فرق اینها را هم نمیدانید ؟ :))))) یعنی فارسی هم درست و حسابی بلد نیستید ؟! پس بذارید چند مثال بزنم :
1 - زنِ مسلمان = زنی که مسلمان است => از نظر شما معنیش این است که مسلمان بودن برابر زن بودن است :)))
2 - سگِ مسلمان = سگی که تحت مالکیت یک مسلمان است => از نظر شما معنیش این است که مسلمان بودن برابر سگ بودن است :)))
3 - سیاهپوستِ مسلمان = فرد رنگین پوستی که مسلمان است => از نظر شما معنیش این است که مسلمان بودن برابر سیاه بودن است :))))
4 - تروریستِ مسلمان (همانی که ما گفتیم) = یعنی تروریستی که به دین اسلام باور دارد => که از نظر شما معنیش بالاتر با نادانی خاص خودتون جار زده شده :)))))
مطمئن باشید من مثل شما نژادپرست و سیاه و سفید بین نیستم! البته سواد فارسی ام هم یحتمل خیلی بیشتر از شماست :))))
سارا نوشته: لطفاً قبل از بحث با جناب sonixax به فرهنگ لغات ایشان مراجعه شود:))
فرهنگ لغات جناب sonixax
تروریست = کسی که از جان و مال و ناموسش دفاع می کند
دفاع کردن = تجاوز کردن و حمله کردن به انسان های بی گناه
اسرائیل = صلح طلب ترین کشور دنیا
نادان = فرد خردمند و آگاه
بسی جای تعجب است که با این دوز از توانایی های ذهنی توانسته اید پروسه ثبت نام اینجا را پشت سر بگذارید :))) چون با این میزان بهره هوشی باید برایتان غیر ممکن باشد حتا روشن کردن کامپیوتر :))))
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری